Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-24-2010, 02:18
J.Herba
Go¶æ

Sprzedam: Jak NOWE - Punto II FL - klimatyzacja - 2008r - ma³y przebieg 8000 km

Sprzedam samochód Punto II FL, silnik 1.2L, auto z bardzo ma³ym przebiegiem 8000 km, zupe³nie jak nowe, bez ¿adnych ¶ladów zu¿ycia! Ca³y czas gara¿owane.

Rocznik: 2008, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 65 KM (48 kW), Pojemno¶æ skokowa: 1248cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5.

KONTAKT pod telefonem: 888664585.

Cechy i wyposa¿enie:
- Klimatyzacja
- ABS
- Elektryczne szyby
- Wspomaganie kierownicy z funkcj± CITY
- 2 x Poduszka powietrzna (airbag)
- Komputer: ¶rednie spalanie, ¶rednia prêdko¶æ, ilo¶æ kilometrów do zatankowania, dystans
- Autoalarm
- Centralny zamek na pilota
- Ko³a 14 calowe
- Radio
- Dodatkowy komplet kó³ zimowych (felgi + opony)
- Termometr: wewn±trz i na zewn±trz
- Kolor: srebrny, jasny metalic
- Gara¿owany

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Sprzedam: Jak NOWE - Punto II FL - klimatyzacja - 2008r - ma³y przebieg 8000 km - Sprzedam samochód Punto II FL, silnik 1.2L, auto z bardzo ma³ym przebiegiem 8000 km, zupe³nie jak nowe, bez ¿adnych ¶ladów zu¿ycia! Ca³y czas... Forum samochodowe
SPRZEDAM Punto II rozbity - http://www.allegro.pl/item1047814244_punto_ii_sx_rozbity.html zapraszam,przepraszam za spam. -- http://www.twilight.edh.pl Forum samochodowe
Jaki przebieg maj± NOWE Audi/MB kupowane w SALONIE ? Na pewno 0 km ? - Bo zastanawia mnie fakt ¿e np. znany broker Piwnik pisze "nowy, nieu¿ywany" a poni¿ej ju¿ pisze: "Informacje:Rok produkcji: 2010, 10 km". Sk±d... Forum samochodowe
Nowe Grande Punto - kilka pytañ - Witam. Zakupi³em wczoraj czarnego Grande Punto. Wersja Energy, 1,4 77KM, przyciemniane lustra ¶wiate³ i takie tam inne. Mam kilka pytañ jednak... Forum samochodowe
Fiat punto -examiner - hodometr i astronomiczny przebieg ponad 600ty¶. - Witajcie Pod³±czy³em dzisiaj moje punto pod examiner i wyskoczy³ mi na hodometrze przebieg ponad 600ty¶ km. Po aucie tego w ¿adnym wypadku... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks