Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-30-2008, 08:00
pzaprawa@gmail.com
Go¶æ

GDZIE: bioester w Gdañsku

Witam

W sprawie bioestru kontaktowa³em siê telefonicznie z blisk±
i okaza³o siê, ¿e nie ma mo¿liwo¶ci jej zakupienia w Gdañsku.
Czy ktokolwiek wie, kto to ma w sprzeda¿y w tym mie¶cie?

Bêdê wdziêczny za wszelk± pomoc

Serdecznie pozdrawiam

05-30-2008, 08:18
Czarek Daniluk
Go¶æ

Re: GDZIE: bioester w Gdañsku

U¿ytkownik <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]...

Poszukaj mo¿e gdzie w 3city jest jaki PolOil - w DC sprzedaj± te¿ B100,
niestety sporo dro¿ej ni¿ Bliska.

Pozdro !!

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie w Gdansku sprawdzic Mazde 6 przed kupnem - Witajcie Gdzie w Gdansku sprawdzic Mazde 6 przed kupnem, chodzi o sprawdzenie przeszlosci, stanu technicznego i wszystkiego co tylko sie da. ... Forum samochodowe
Biodiesel - gdzie w Gdansku / 3miascie - Gdzie mozna zatankowac w 3miescie Bio ? Wiem ze na Blskiej na Dabroszczaków Znacie jakies inne stacje ?? Forum samochodowe
przeglad w Gdansku - gdzie?? - Witam, Jestem nowy na grupie... niedawno kupilem motocykl i wlasnie skonczyl mi sie przeglad. pojazd troche wiekowy - Honda Nighthawk 650 i... Forum motocyklistów
Gdzie zostawiæ samochód na lotnisku w gdañsku? - Nie mam siê za bardzo kogo spytaæ czy warto zostawiæ samochód na 6 dni na parkingu strze¿onym, czy na zwyk³ym. samochód ¿adne cudo wart... Forum samochodowe
[gdzie] przegl±d motocykla w Gdansku - j.w. Chcialem szybko gdzies we wrzeszczu zrobic przegl±d i w sumie nie wiem gdzie... Zawsze robi³em na Kartuskiej lub Suchej - gdzie we... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks