Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-21-2010, 10:25
ad
Go¶æ

(spam) nic tylko taksówkarzem zostaæ...

Tak mnie nasz³o w³a¶nie po telefonie ¿ony. Pojecha³a do Warszawy
poci±giem. Wysiad³a na dworcu, poprosi³a o kurs z dworca na obrze¿a -
oko³o 20 km.
Zap³aci³a 600z³ (sze¶æset z³otych)!!!
Niektórzy tyle zarabiaj± przez dwa tygodnie pracy.... :/

« | »

na Forum Kierowców
thread
Czy chcesz zostaæ kierowc± Formu³y 1? - Cze¶æ, Vodafone McLaren Mercedes razem z Mobil 1 stworzyli ¶wietn± grê internetow± – Czy chcesz zostaæ Numerem 1? Mo¿ecie w niej ¶cigaæ... Forum samochodowe
Jak zostaæ w³a¶cicielem Ogórka? - Witam, od lat marzy mi siê VW Ogórek w wersji kamping. Podj±³em oszczêdzanie i mam nadziejê na wiosnê mieæ fundusze. Tylko, ¿e zupe³nie... Forum samochodowe
[Sonda] Czy warszawska masa krytyczna powinna zostaæ zakazana? - Moja sonda na forum Gazeta.pl: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=94309779 -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->... Forum samochodowe
[SPAM] Okregowa SKP zaprasza na przeglady nie tylko motocykli - W-wai okolice - Siemka Zapraszam na przeglady wszelakich pojazdow o jakich mowa u ustawie. Warszawa ul.P³ochociñska 123 (kawalek za gielda samochodowa) nowa... Forum motocyklistów
[fotoradar] ... tylko z 60 metrów, i tylko 6 aut na minutê ;) - W³a¶nie przeczyta³em instrukcjê fotoradara ;) To to cholerstwo foty robi na maks 60 meter, i maks 10 na minutê (w nocy). Co oznacza... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks