Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-28-2008, 19:01
Pawe³ Walczak
Go¶æ

Klamka (albo sam zamek) do Seata Cordoby '96

Wie kto¶ mo¿e, czy taka klamka:
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
bêdzie pasowaæ do przednich lewych drzwi do Cordoby '96 (wyprodukowanej
przed czerwcem '96 r.)? Mo¿e i odpowied¼ jest oczywista, ale jestem w
tych sprawach ignorantem i wolê siê upewniæ zamiast wyrzuciæ 140 z³ w
b³oto.

Ewentualnie mo¿e kto¶ wie, gdzie w Warszawie mo¿na kupiæ klamkê z
zamkiem do takiego samochodu (a najlepiej sam zamek/wk³adkê, je¿eli to w
ogóle mo¿liwe).

Pozdrawiam
- Pawe³ Walczak

« | »

na Forum Kierowców
thread
[kraków i okolice] sprzedam lub zamienię bazę bagażnika dachowego od seata cordoby 1996 na bazę bagażnika do audi a4 b5 - - Sprzedam lub zamienię bazę do bagażnika dachowego do Seata Cordoby z 1996 (czyli ta starsza) - Potrzebuję bazy pasującej do... Forum samochodowe
Niedomykajaca sie klamka - seicento - W seicento po otwarciu klamka drzwi nie wraca ona na swoja pozycje i tym samym nie domykaja sie drzwi. Dopiero jak docisnie sie klamke do drzwi -... Forum samochodowe
Interfejs VAG- jaki do seata 2008 - Witam, Mam zamiar (o czym juz wspominalem kiedys) dolozyc do mojego seata toledo 2008 kierownice multifunkcyjna. Robilem rozeznanie co/jak/gdzie.... Forum samochodowe
Re: zakup seata Ibiza 1999 - > > masz racje. nie kupuj samochodow na F i mow tak publicznie. dzieki temu > bede mogl taniej kupic kolejne auto na F > No tak, tylko przez... Forum samochodowe
powitanie i klamka sprzegla poszukiwana - Witam grupowiczow, jako ze wczoraj rozpocze³am sezon na w³asnych 2 ko³kach, po jakims czasie czytania grupy, postanowilam grono pozdrowic... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks