Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-08-2010, 21:28
lux
Go¶æ

Prze¶wit samochodów

Witam,
zna kto¶ stronkê gdzie podaj± prze¶wity w danych technicznych?

£ukasz
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

01-09-2010, 04:17
Pete
Go¶æ

Re: Prze¶wit samochodów

"lux" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote in message
news:hi8c81$enj$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].neostrada.pl...
> Witam,
> zna kto¶ stronkê gdzie podaj± prze¶wity w danych technicznych?

autos.msn.com, ale tylko dla tych dostepnych w USA.

Pozdr.
Pete

01-09-2010, 19:23
lux
Go¶æ

lux pisze:
> Witam,
> zna kto¶ stronkê gdzie podaj± prze¶wity w danych technicznych?

==
jakby kto¶ szuka³ to samar podaje

lux

01-10-2010, 20:27
Bastion
Go¶æ

U¿ytkownik "lux" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hiap9m$k1g$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].neostrada.pl...
> lux pisze:
>> Witam,
>> zna kto¶ stronkê gdzie podaj± prze¶wity w danych technicznych?

> ==
> jakby kto¶ szuka³ to samar podaje

Gdzie? Jakis link?

« | »

na Forum Kierowców
thread
BRC Sequen 24 nie prze³±cza na gaz - Witam to mój pierwszy post na waszym forum wiec na wstêpie chcia³em sie przywitaæ. Mam w samochodzie marki audi a3 z silnikiem 1.8T 150KM... Forum samochodowe
prze-madrzale, prze-integrowane i prze-bajerowane prze-laczniki ;) - Ave! Marudzenie pó³ ¿artem-pó³ serio bêdzie ;) Pytanie: co dolega tym wszystkim wspó³czesnym projektantom samochodów, ¿e z ich... Forum samochodowe
(Prze)rejestrowanie - Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tej grupie i w ogóle pierwsza przerejestracja przeze mnie wykonywana. Proszê o informacje jak... Forum samochodowe
Fiat Uno - prze¶wit - Cze¶æ, Nigdzie nie mogê znale¼æ informacji na temat prze¶witu fiata uno. Czy to autko jest w stanie poruszaæ siê do¶æ wyboistymi... Forum samochodowe
Prze¶wit samochodu? - Witam; - czy jest jaki¶ ogolnie przyjêty sposób mierzenia prze¶witu samochodu? Pytam, bo czytam w papierach baardzo niskiego (na oko)... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks