Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-22-2009, 08:32
darek s.
Go¶æ

Gdzie w Gdansku sprawdzic Mazde 6 przed kupnem

Witajcie

Gdzie w Gdansku sprawdzic Mazde 6 przed kupnem, chodzi o sprawdzenie
przeszlosci, stanu technicznego i wszystkiego co tylko sie da.

Pozdrawiam,

Darek

« | »

na Forum Kierowców
thread
kto mial linka do check listy co sprawdzic w aucie przed kupnem ? - mialem kiedys cos takiego z pms i mi wcielo kompletnie... poratujecie ? jakis arkusz w excelu t chiba byl... co dokladnie przetrzepac i na co... Forum samochodowe
kawasaki kx 125 - przed kupnem - mam takie pilne pytanie do u¿ytkowników w/w sprzêtu. NA co zwracaæ szczególn± uwagê podczas zakupu, poza standardowa procedur±? Ten model... Forum motocyklistów
gdzie w Poznaniu sprawdzic moto przed zakupem? - Witam Szanowne Towarzystwo, Czy mo¿ecie poleciæ warsztat/serwis/fachowca w Poznaniu, gdzie rzetelnie oceni± stan kupowanego sprzêta? Z... Forum motocyklistów
POZNAN-Gdzie sprawdzic Forda przed zakupem? - Witam Czy moglby ktos z Szanownych Grupowiczow polecic mi dobry, sprawdzony i fachowy serwis Forda lub stacje diagnostyczna w Poznaniu lub bliskiej... Forum samochodowe
Gdzie w W-wie sprawdz± mi Nubirê (przed kupnem) ? - Hej, Mam na oku Nubirê Kombi - 2000 rok. (szuka³em dla ¿onki, niedrogiego samochodu, tak aby wózek dzieciêcy ³atwo by³o wsadziæ /... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks