Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-14-2010, 19:43
mangaloo
Junior Member

punkty na stacjach

Serwus, zbieracie jakies pumkty na stacjach benzynowych ? Udalo wam sie cos za to ciekawego dostac ?

07-15-2010, 19:24
Petit_prince
Junior Member

Eee to lipa zazwyczaj... Zwykly program lojalnosciowy i gowniane gadzety... Z drugiej strony jak duzo tankujesz i faktycznie na 1 stacji, te nagrody za wiecej punktow moze i sa czegos warte. Ja kkiedys kupilem parasolke ale tylko dlatego ze kolezanka mnie prosila bo jej sie bardzo spodobala :/

07-17-2010, 10:48
mangaloo
Junior Member

kumam, no ja akurat pytam, bo ostatnio tankowalem na orlenie, dostalem zdrapke, w ktorej mozna wygrac Porsche (o dziwo), i wygralem w nagrodzie pocieszenia 100 pkt vitay, a nie mam karty, wiec sie zastanawiam czy to warto zbierac dalej

07-23-2010, 13:57
misiakowaty
Junior Member

I tak i nie. To samo jest przecie¿ w Auchanie czy innych sklepach- prosty program lojalno¶ciowy.
Mysle ze w wypadku paliwa bardziej opyla sie zwracac uwage na cene i jakosc benzyny niz stacje na ktorych sie zbiera pukty.
Kto co woli.

07-25-2010, 13:30
mangaloo
Junior Member

mam zasade, nie tankuje na stacjach hipermarketowych, kiepskie paliwo ,aja. nawet jakby rozdawali tam laptopy to bym nie lal do samochodu ich paliwa

07-25-2010, 14:42
Barca
Junior Member

Koledze chodzi³o raczej o sklep Auchan a nie o stacje benzynowa pod sklepem
Ale popieram, chociaz paliwo taniutkie, tankowanie tam to nie najlepszy pomysl.

07-28-2010, 17:18
orangon
Junior Member

te¿ siê zgadzam je¶li chodzi o tankowanie na stacjach przy marketach. Nie jest to gra warta ¶wieczki. A co do zdrapki, to nie mo¿na jej mieszaæ raczej z samym programem lojalno¶ciowym (poza oczywi¶cie ew. wygran± w postaci punktów Vitay). Nagrody s± fajne - czapeczka opatrzona logo Porsche naprawdê wzbudza szacunek, tak wiêc je¶li chodzi o takie akcje, to jestem za.

08-03-2010, 09:54
mangaloo
Junior Member

ojciec dziewczyny wygral zegarek w zdrapce porsche. wyczepista sprawa.

08-04-2010, 17:29
orangon
Junior Member

no to sporego mia³ farta. Zegarek to ju¿ ciê¿ko pewnie wygraæ. Ale jest niez³y. £akomy k±sek mo¿na by rzec.

« | »

na Forum Kierowców
thread
wieczne pytania obslugi na stacjach... - Witajcie, powiedzcie jaki to ma sens, ¿e kasjerzy na stacjach musz± nudziæ ka¿dego klienta: "zbiera pan punkty? a mo¿e chce pan wyrobiæ... Forum samochodowe
Czy w Czechach na stacjach benz. mo¿na p³aciæ w EURO? - Witam, Pytanie mo¿e g³upie - ale czy mo¿na na jakichkolwiek stacjach benzynowych w Czechach (a przy okazji o Polskê siê te¿ zapytam)... Forum samochodowe
Punkty punkty i po punktach przynajmniej tych 6 najstarszych - Witam, wczoraj by³em na kursie zmniejszaj±cym pkt karne. Zgodnie z sugestiami z poprzedniego w±tka w tej sprawie zada³em pytania które... Forum samochodowe
roznice cen disla na markowych stacjach - Witam Do tej pory wszystkie moje auta mialy silniki benzynowe. Obecnie finalizuje zakup pierwszego disla w zyciu i zastanowila mnie kwestia cen... Forum samochodowe
Do jedz±cych hotdogi na stacjach - Kurwa jak ja was nienawidzê! Zawsze kilkana¶cie minut w plecy bo siê znajdzie amator gejowskiej mody na zapodawanie sobie parówki na orlenie!... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks