Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-04-2010, 17:04
marcin1703
Junior Member

Samochodem Lpg do Genua

Witam wszystkich forumowiczów, jestem tu nowy. W lipcu wybieram siê do W³och a dok³adnie na Sardynie. I mam kilka pytañ do tych co ju¿ tam je¼dzili. Jadê Daewoo Lanosem 1.6 16v z LPG (zbiornik Lpg 35 L),
Czy nie bêdzie problemu ze stacjami gazu? Jak droga trafiê z gps bez problemu? mam
AutoMapa 6.2. Sorki za takie pytania ale jadê pierwszy raz. Dok³adnie muszê siê dostaæ do Genua, a Polsk± granicê przekraczam w Ko³baskowie. Ile mniej wiêcej z waszego do¶wiadczenia trwa³a podró¿? z góry dziêkujê za odpowiedzi

« | »

na Forum Kierowców
thread
Do Albanii samochodem - Jakby siê kto¶ wybiera³ w tym kierunku to nie wierzcie przewodnikom i opiniom z netu sprzed kilku lat. Po prostu siê zdezaktualizowa³y.... Forum samochodowe
Samochodem do W³och - Witam! Wybieram siê samochodem do W³och. Poniewa¿ jadê z ma³ymi dzieæmi, to nie wiem ile siê da dziennie km zrobiæ. Czy kto¶ siê... Forum samochodowe
Rumunia samochodem - Witam, Wybieram siê na wakacje na po³udnie Europy. Powiedzcie dobrzy ludzie, czego mogê siê spodziewaæ w Rumunii. Czy to co wyczyta³em na... Forum samochodowe
Samochodem do Londynu - Witam, Muszê pilnie udaæ siê z pewn± przesy³k± do Londynu (ze ¶l±ska) Kurier nie wchodzi w grê, muszê byæ osobi¶cie. Najwiêkszym... Forum samochodowe
samochodem po europie - http://moto.pl/MotoPL/1,100079,6710355,Coraz_chetniej_samochodem.html Coraz chêtniej samochodem Okazuje siê, ¿e na wakacyjne podró¿e... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks