S³uchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa.
Je¶li skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczaj±c samochód lub motocykl tylko w zakresie Oc, czy te¿ w pakiecie, dostaniesz 50 zl lub 100 z³
zni¿ki, wiec naprawdê warto to sprawdziæ, tym bardziej ze zajmuje to
3 minuty.
Krótki opis jak to zrobiæ:
Promocja w AXA "Poleæ AXA Ubezpieczenia znajomym".
Podaj±c nr mojej polisy AC1796496/00 uzyskasz dodatkow± zni¿kê
50zl (OC lub AC) lub 100zl (pe³en pakiet, pakiet dla kobiet lub ubezpieczenie motocykla) na ubezpieczenie twojego
auta!
Wejd¼ na stronê > [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] </a> Wybierz na
wstêpie opcjê -
Czy chcesz powo³aæ siê na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleæ AXA Direct znajomym"? zaznacz TAK
i wklej mój nr AC1796496/00
lub zadzwoñ: 19522
lub +48 22 5999522
lub wejd¼ na: "> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] </a> i zamów bezp³atne oddzwanianie
NA stronie jest tez opcja dzwonienia ze skype, ca³kowicie za darmo.
AXA obdarowuje obydwie strony. Ty otrzymasz dodatkowa zni¿kê a ja
bon Sodexho.
GWARANTUJÊ, ¯E TANIEJ OC I AC nie znajdziesz nigdzie!!!!!!
Skomplikowane fest. Szukasz dobrej polisy ac, to sobie j± sam skomponuj, kilka firm, w tym chociazby pzu, ju¿ tak± opcje oferuje, wchodzisz na stronê i wybierasz tylko te elementy które ciê interesuj±, a nie to co kto¶ nam narzuca.
Warto zrobiæ naprawdê dobre rozeznanie przez kupnem ubezpieczenia. Niestety wiele firm ubezpieczeniowych stosuje haczyki, na które do¶æ ³atwo siê z³apaæ. Pisa³em o tym jaki¶ czas temu na moim blogu [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Wszystko zale¿y ile je¼dzisz i czy zdarzaj± Ci siê jakie¶ drobne wpadki... je¶li tak to bierz jaki¶ pakiet ubezpieczeñ bo to wyjdzie taniej, doradz± Ci np. w net4car, a w przeciwnym wypadku szukaj jak najtaniej indywidualnie
Skomplikowane fest. Szukasz dobrej polisy ac, to sobie j± sam skomponuj, kilka firm, w tym chociazby pzu, ju¿ tak± opcje oferuje, wchodzisz na stronê i wybierasz tylko te elementy które ciê interesuj±, a nie to co kto¶ nam narzuca.
Chyba sporo mo¿na zaoszczêdziæ tak sobie komponuj±c ubezpieczenie, no i mo¿na ¶wiadomie wybraæ tylko to, co siê chce
najtañsze ubezpieczenie motocykla - S³uchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa.
Je¶li skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczaj±c samochód lub...
Forum motocyklistów
najtañsze ubezpieczenie samochodu - S³uchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa.UWAGA promocja dla KOBIET!! jeszcze lepsza cena!
Je¶li skorzystasz z...
Forum motocyklistów
najtañsze ubezpieczenie samochodu - S³uchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa.UWAGA promocja dla KOBIET!! jeszcze lepsza cena!
Je¶li skorzystasz z...
Forum samochodowe
Najtañsze ubezpieczenie samochodu - Je¶li skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczaj±c samochód tylko w zakresie Oc, czy te¿ w pakiecie, dostaniesz 50 zl lub 100 z³
zni¿ki,...
Forum samochodowe
gdzie najtañsze ubezpieczenie ? - witam wszystkich,
samochód VW golf 3 1.9 diesel 95 rok.
Do tej pory p³aci³em 570 z³ za rok Allianz, klasa bonus malus 9, 50%
zni¿ki bodaj¿e....