Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-21-2010, 17:41
magula
Junior Member

zawieszenie

Witam!
Chcia³abym siê dowiedzieæ, czy sprê¿yny w fordzie escorcie nale¿y wymieniaæ parami, tzn. przód, ty³? Bo zdania s± podzielone, a mam pêkniêt±, a w³a¶ciwie ca³kowicie po³aman± lew± z przodu i pêkniêt± lew± z ty³u. Wiêc nie wiem, czy konieczna jest wymiana 4 sprê¿yn. Czy amortyzatory te¿ w takiej sytuacji s± do wymiany?
Pozdrawiam

« | »

na Forum Kierowców
thread
zawieszenie OC ? - Posiadam samochód, prawie pe³noletni którego ze wzglêdu na koszty u¿ytkowania, wiek itd..... nie bêdê u¿ytkowa³ przez zimê, czy istnieje... Forum samochodowe
zawieszenie w golfie - jakie jest zawieszenie z ty³u w najnowszym golfie? belka skrêtna czy co¶ innego? Forum samochodowe
Lds i zawieszenie w c5 - Witam! Mam pytanie jakie zawieszenie: hydroaktywne 3 czy hydroaktywne 3+ ma C5 HPI 2.0 exlusive rocznik 2002? Jest to dla mnie istotne bo w... Forum samochodowe
[zawieszenie] sciaga :/ - Witajcie, co w/g Was mo¿e byæ przyczyn± ¶ci±gania w prawo podczas przyspieszania/ jazdy kiedy silnik napêdza samochód, podczas hamowania i... Forum samochodowe
przednie zawieszenie - Witam. Prosze o profesjonalna porade. Moze tak juz ktos robil, otoz: czy mozna w celu obnizenia przodu motocykla wystawic przednie lagi ponad... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks