Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-08-2010, 17:19
rybak
Junior Member

problem z silnikiem astry II

Od pewnego czasu w moim samochodzie a mam astrê II kombi za¶wieca siê kontrolka od elektryki to jest pomarañczowa kontrolka podobna do kranika. Objaw jest taki, ¿e po za¶wieceniu tej kontrolki silnik nie równomiernie chodzi i trzêsie ca³ym samochodem, nie kiedy kontrolka ta za¶wieca siê na wolnych obrotach bêd±c u mechanika po sprawdzeniu na komputerze stwierdzili, ¿e jest do wymiany cewka zap³onowa po wymianie tej cewki po tygodniu problem wróci³ i dzieje siê to samo. Proszê was o pomoc w tej sprawie z góry bardzo dziêkujê.

03-15-2010, 15:44
MotoCom
Senior Member

Je¿eli masz zaufanie do tego mechanika to nale¿y wymienic te elementy,ogl±da³ auto i wie o co chodzi. Takie jest moje zdanie.

« | »

na Forum Kierowców
thread
problem z silnikiem rowerowym - witam, mam taki problem z silnikiem rowerowym, otó¿ od ko³a zamachowego s± wyprowadzone 2 kable, pod³±cza³em do jednego i drugiego przewod od... Forum motocyklistów
DT 125 problem z silnikiem cd. - Witam grupe Ciag dalszy problemow z silnikiem w DT 125 o ktorych juz pisalem jesienia zeszlego roku w watku:... Forum motocyklistów
omega 2,2 dti problem z silnikiem - Witam. Mam problem tego typu po uruchomieniu silnika po 25 sekundach zapala mi sie kontrolka awarii silnika pomaranczowa z rysunkiem silnika po... Forum samochodowe
KTM LC4 620 problem z silnikiem - Witam. Mam ktm"ma 620 pó³tora roku i pewnego razu zauwa¿y³em ze do wydechu z silnika dostaje sie woda, motor byl coraz slabszy, gas³,mialem... Forum motocyklistów
problem z silnikiem - kupi³em cbr 1000f sc21 w stanie jak se wydawa³o tylko do malowania Silnik mia ³ byæ super Pomalowa³em motor i po przejechaniu prawie... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks