Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-07-2010, 12:48
volver
Member

1300 km na baku

Takie spalanie deklaruje producent Vollvo C30. Da siê, az tak zjechaæ z ekonomik±?

01-15-2010, 12:23
MotoCom
Senior Member

Mo¿liwe ¿e jest to realne ale zalezy od trybu jazdy. Pewnie za³o¿enia s± takie,¿e 1300km mo¿na zrobic na trasie a nie po mie¶cie.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Odpowietrzanie baku. - Jak to jest z odpowietrzaniem uk³adu paliwowego ? Czy w uk³adnie ma byæ podci¶nienie, czy ma byæ ci¶nienie atmosferyczne ? Pytam, bo... Forum samochodowe
modyfikacja baku - czy tak jak mozna modyfikowac samochody wstawiajac butle na lpg mozna zmodyfikowac autka tylko po to, zeby wstawic duzy zbiornik na rope ? mam 45... Forum samochodowe
Honda CB 1300 czy Yamaha XJR 1300? - Pytanie do u¿ytkowników ,Honda CB 1300 czy Yamaha XJR 1300? Mam ochotê kupiæ który¶ z tych motocykli , znalaz³em oba w dosyæ przystêpnych... Forum motocyklistów
Woda w baku - Mam w±tpliwo¶æ czy w baku nie mam trochê wody w zwi±zku z tym pytanie: czy mo¿na dolaæ denaturatu do benzyny i czy to mo¿e pomóc a nie... Forum samochodowe
Odpowietrzenie baku - Wstawilem wczoraj do garazu motocykl po dluzszej jezdzie po miescie, zgasilem silnik, zdjalem kask i rekawice i... slysze jakies syczenie. Zblizam... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks