Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

12-07-2009, 21:00
Marcin N
Go¶æ

Forum dyskusyjne o Fazerze 600 2002-2003 - istnieje jakie¶?

Witam,

Szukam jakiego¶ forum dotycz±cego Yamahy Fazer z rocznika 2002-2003.

Mam brudne od wewn±trz szybki od zegarów i pojêcia nie mam, czy da siê w
jaki¶ ³atwy sposób do nich dostaæ.

Niestety jako¶ nie potrafiê znale¼æ ¿adnego forum nt. tego motocykla.

Pozdrawiam

MN

12-07-2009, 21:04
Boniek
Go¶æ

Re: Forum dyskusyjne o Fazerze 600 2002-2003 - istnieje jakie¶?

Marcin N pisze:

> Szukam jakiego¶ forum dotycz±cego Yamahy Fazer z rocznika 2002-2003.
>
> Mam brudne od wewn±trz szybki od zegarów i pojêcia nie mam, czy da siê w
> jaki¶ ³atwy sposób do nich dostaæ.
>
> Niestety jako¶ nie potrafiê znale¼æ ¿adnego forum nt. tego motocykla.

Hej
Je¶li angielski nie jest Ci obcy to polecam [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Mo¿e uda Ci siê znale¼æ co¶ odpowiedniego na forum.
Pozdrawiam,

--
Boniek
gg 644826
Yamaha FZS 600
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

12-07-2009, 21:36
Texen
Go¶æ

Re: Forum dyskusyjne o Fazerze 600 2002-2003 - istnieje jakie¶?

On 7 Gru, 23:04, Boniek <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote:
> Marcin N pisze:
>
> Szukam jakiego¶ forum dotycz±cego Yamahy Fazer z rocznika 2002-2003.

here you go:
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

po polsku

--
texen
fzs600

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zafira 2002-2003 silnik diesla - Witam Zastanawiam sie nad zakupem Opla Zafiry rocznik cos ko³o 2003. Niestety, w¶ród znajomych kraza kiepskie opinie dotycz±ce silników diesla... Forum samochodowe
focus II Czy istnieje opcja podmianki radia na jakie¶ normalne z oryg ? - Jak w temacie - czy istnieje mo¿liwo¶æ podmianki radia oryg (nie odtwarza mp3) na cokolwiek innego ? Standardowa procedura ? Wyd³ubaæ i... Forum samochodowe
Co lepsze: Mazda 3 czy Toyota Corolla z lat 2002-2003? - Co lepsze? Co by¶cie wybrali: Mazda 3 czy Toyota Corolla z lat 2002-2003? Wiem ¿e Mazda wiêkszy bagaznik - ale to dla mnie nie wa¿ne. Wiem... Forum samochodowe
Bêd± jakie¶ opinie na temat Mercedesa C220 z rocznika 2001-2002 - Przymierzam siê do kupna i ciekaw jestem opinii u¿ytkowników. Interesuje mnie motor 2.2 Diesel oraz wyposa¿enie Avantgarde lub Elegance... Buda... Forum samochodowe
Renault Megane 2002-2003 - jaki? - Cze¶æ, Zastanawiam siê nad kupnem Renault Megane kombi rocznik 2002 lub 2003 + klima. Nie wiem jeszcze jaki silnik, ale zwa¿ywszy na ceny... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks