Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

11-12-2009, 08:39
lleeoo
Go¶æ

Karta pojazdu - zwrot kasy

Kto¶ mo¿e ju¿ odzyska³ nadp³atê w sadzie ? Ciekawi mnie czas trwanie
takiej procedury i jak to wygl±da³o. Niektóre powiaty zwracaj± same ale
innym potrzeba wyroku s±du.

07-06-2010, 19:33
Zmotoryzowany
Go¶æ

Re: Karta pojazdu - zwrot kasy

U¿ytkownik "lleeoo" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hdgl49$eai$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl...
> Kto¶ mo¿e ju¿ odzyska³ nadp³atê w sadzie ? Ciekawi mnie czas trwanie
> takiej procedury i jak to wygl±da³o. Niektóre powiaty zwracaj± same ale
> innym potrzeba wyroku s±du.

Ma kto¶ namiary na przepis dotycz±cy zwrotu kasy????
Staszek L.

« | »

na Forum Kierowców
thread
karta pojazdu - chcia³em przerejestrowaæ auto ale okaza³o siê ¿e nie mam karty pojazdu, w³a¶ciciel mówi ¿e nie wydano, w dr jest wpisany numer, auto z... Forum samochodowe
Karta pojazdu - zwrot - Witam uda³o sie komu¶ odzyskaæ nadp³atê w s±dzie bez po¶rednictwa internetowych "odzyskiwaczy" ? Je¶li tak to ile to trwa³o i jak to mniej... Forum samochodowe
karta pojazdu - mam pytanko po co ten dokument ... czy to trzeba miec jak sie wyjezdza za granice jako dowod legalnego nabycia pojazdu czy co to ma byc ? kolejny... Forum samochodowe
karta pojazdu i dowod rejestracyjny a rodzaj pojazdu - Witam, mam przed soba dokumenty toyoty avensis kombi. W karcie pojazdu, w rubryce 'rodzaj i przeznaczenie pojazdu' napisane jest "N1/Samochod... Forum samochodowe
Karta pojazdu - Witam. Zgubilem teczke z dokumentami w ktorej by³a Karta Pojazdu. Obecnie nie zamierzam sprzedawac samochodu wiec jets mi ona potrzebna?? Czy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks