Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-04-2009, 13:40
DP
Go¶æ

Gdzie dobrze umyj± fotele, Szczecin i okolice

Tak jak w temacie. Wiem, ¿e w Googlach mogê sobie tego znale¼æ pe³no,
ale chcia³bym co¶ sprawdzonego. Chcê zleciæ umycie foteli i tylnej
kanapy w aucie bo syf siê zrobi³ nieziemski, a nie wiem gdzie to
dobrze robi±. Interesuje mnie Szczecin i okolice tak¿e jak kto¶ zna
dobre firmy to by³bym wdziêczny za namiary.

« | »

na Forum Kierowców
thread
[Wroc³aw] gdzie dobrze odgrzybiæ klimatyzacjê ozonem ? - Cze¶æ, Gdzie mo¿na we Wroc³awiu podjechaæ i wyczy¶ciæ klimatyzacjê ozonem, ale nie urz±dzeniem za 350 z³ z allegro ale czym¶ naprawdê... Forum samochodowe
Kupiê zimówki na stalówkach VW Szczecin okolice - Witam! Poszukuje zimowek 13' lub 14' najchetniej na felgach stalowych do Vw rozstaw srub 4x100. Stan felg moze byc sredni byle by byly proste.Opony... Forum samochodowe
[KUPIE] Aku - gdzie dobrze i tanio? - UkÅ‚ony, Jakie miejsce zakupu akumulatora by Szanowni polecili jako godne polecenia (głównie ze wzglÄ™du na cenÄ™)? Konkretnie... Forum motocyklistów
Uwaga Szczecin i okolice - Zakup kontrolowany - Witam serdecznie Mo¿e jest na forum kilka osób z tych okolic, i znajdzie siê kto¶ chêtny by zerkn±³ osobi¶cie na to auto... Forum samochodowe
gdzie w wawie dobrze dobieraja lakier? - witam, poszukuje dobrej dobieralni lakieru w wawie, od dwoch osob slyszalem, ze gdzies na radzyminskiej jest dobry zaklad ale nikt nie potrafil... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks