Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-05-2009, 21:41
newsy_gazeta
Go¶æ

Na co zwróciæ uwagê przy zakupie Hondy Accord VI gen?

Witam
Szukam jakiego¶ samochodu wielko¶ci Passata/Mondeo i w oczy mi siê Honda
Accord trafi³a, nigdy nie mia³em "japoñca", na co zwrociæ szczególn±
uwagê, jakie s± bol±czki tego modelu, czy bardzo drogi jest serwis w
porównaniu do klasê ni¿szego Civica V gen?

R

« | »

na Forum Kierowców
thread
Honda Civic 5D 2.2 i-CTDi- na co zwróciæ uwagê przy zakupie ? - Rocznik 2006 wersja z ksenonami. Jak rozpoznaæ czy auto ma dwustrefow± czy jedno strefow± klimatyzacjê ? czy w silniku i-CTDI jest filtr... Forum samochodowe
Na co zwróciæ uwagê przy zakupie ursusa c-360 - Na co zwróciæ uwagê przy zakupie ursusa 360 z 82 roku wg zapewnien po remoncie itd ? Forum samochodowe
Re: Na co zwrocic uwage przy zakupie Suzi VX800 ? - sapernapisal > Witam mam pytanko do jezdzacych aktualnie badz kiedys na Suzuki VX800. > Na co zwrocic uwage przy zakupie ? Gdzie przyslowiowo... Forum motocyklistów
Na co zwróciæ uwagê przy zakupie 5 letniej Corolli - przymierzam siê do zakupu, czy jest co¶ szczególnego, najbardziej podatnego na usterki na co warto zwróciæ uwage by za chwilê nie pluæ sobie... Forum samochodowe
Na co zwracac uwage przy zakupie mondeo mk2 - Witam Tak mi sie strasznie podoba Mondeo mk2 ze mimo wad o których czyta³em musze go kupic :) Poradzcie mi Moi Drodzy na co szczegolnie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks