Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-27-2009, 18:45
misza16
Junior Member

mercedes c180

Mam pro¶bê, proszê o wszelkie informacje o wymianie filtra kabinowego, czy mo¿na to samemu zrobiæ?, Jak doj¶ætzn. gdzie siê znajduje, i w ogóle wszelkie informacje na powy¿szy temat

« | »

na Forum Kierowców
thread
mercedes 190 2.0 d - witam na co zwróciæ uwagê przy zakupiê owego modelu, wiem ze auto jest wiekowe ale nie chcia³bym kupiæ czego¶ co poje¼dzi miesi±c, auto ma... Forum samochodowe
Re: mercedes c220 - hovat pisze: > ale dzis w oczko wpad³ mi mietek c220 kombi z 2002r Mercedes to kobieta! A nie jaki¶ tam Mietek ;p -- Opel Corsa C 1,8... Forum samochodowe
Re: mercedes c220 - hovat wydusi³ z siebie te s³owy: > ale dzis w oczko wpad³ mi mietek c220 kombi z 2002r fajne auto, baardzo ekonomiczne, dosæ wygodne... Forum samochodowe
Mercedes C180 problem z rozruchem - Witam Mam Mercedesa C-klase 1.8 benzyna i od kilku dni mialem problem z odpaleniem go rano na zimnym silniku.Po tym jak juz odpalil to dopoki nie... Forum samochodowe
Mercedes C180 - Witam W mercedesie C180 r. 1999 ni z gruszki ni z pietruszki zapali³a siê kontrolka na desce rozdzielczej (z lewej strony zegarów) z napisem... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks