Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-29-2009, 22:01
PKasperek90
Junior Member

Unhappy Przegl±d

Witam!
Kupi³em dzi¶ swój pierwszy samochód, niestety przegl±d koñczy siê ju¿ w sobotê, a ja do tego czasu nie zd±¿ê wyrobiæ nowego dowodu rejestracyjnego(ju¿ na mnie). Czy mam zrobiæ przegl±d na starym dowodzie a piecz±tka zostanie mi przestêplowana na nowy dowód?? Jak to jest??
Proszê o pomoc i z góry dziêkujê.
PKasperek90

« | »

na Forum Kierowców
thread
Przegl±d - Zastanawiam siê jak to jest z przegl±dem technicznym pojazdu. Mianowicie auto, którego nie u¿ywa³em miesi±c temu straci³o wa¿no¶æ... Forum samochodowe
Przegl±d A po 90.000 km - MB CDI 220 2006 r. W ASO co¶ ko³o1300 z³, dorad¼cie, jakie¶ tañsze rozwi±zanie.. czy s± serwisy niekoniecznie ASO, które zrobi±... Forum samochodowe
przegl±d, mam a mo¿e nie...?? - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/981aae63646480e8.html czy ten dokument oznacza ¿e: a) nie mam od jutra przegl±du b) mam przegl±d... Forum samochodowe
Brak miejsca na przegl±d w DR i spó¼niony termin przegl±du - Skoñczy³o siê miejsce w dowodzie rejestracyjnym i min±³ termin przegl±du technicznego. Jaka kolejno¶æ? Wpierw do Wydz. Komunikacji po nowy... Forum samochodowe
Re: przegl±d - A czy musze miec przednie kierunkowskazy? Jesli mam tylnie to czy musze miec tez przednie? (wiem ze powinienem miec wszystkie dla w³asnego... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks