Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-22-2009, 08:04
Bartek
Go¶æ

LPG - uszkodzona sonda lambda i trick ktorego nie znam :)

hej,

laik zemnie w temacie gazu.
jest sobie passat b4 2.0 + lpg
uszkodzona w nim jest sonda lambda.
instalacja 2 generacji.

gazownik na szybko podobno zdemontowa³ silniczek steruj±cy i wsadzi³ co¶.
nie wiem co, nie widzialem, nie znam siê
co wsadzi³, i czym to grozi? bo auto podobno jezdzi normalnie, nie gasnie,
nie traci mocy, nie ma problemow
czy to szkodliwe dla silnika, i wogole oco chodzi?

czy zamiast 2 gen i tego silniczka warto tam wsadzic np blos'a, kto¶ co¶ w
temacie poradzi?

czytam forum passata, wiêc prosze mnie tam nie przeganiaæ, ale wiem ¿e jest
na grupie kilka osob ktore co¶ doradz± sensownie wiêc pytam.

--
Pozdrawiam, Bartek

« | »

na Forum Kierowców
thread
Sonda Lambda - - Witam! Astra II 2.0 16V gaz Swieci check engine i na benzynie i na gazie, gazownik nie wie co jest. Mechanik te¿ nie wiedzia³, Pojecha³em... Forum samochodowe
Sonda lambda N16 - Czy mog± byæ jakie¶ przyczyny padania sondy lambda? Wytrzyma³a od stycznia (12 tys, km) Orygina³ bosh Walczê o gwarancyjn± wymianê ale... Forum samochodowe
Sonda lambda - Czy sonda lambda (taka "w±skopasmowa" 0-1V) do poprawnej pracy potrzebuje np. jakiego¶ konkretnego ci¶nienia spalin? Chodzi mi o to czy pe³ny... Forum samochodowe
LPG - uszkodzona sonda lambda i trick jakiego nieznam:) - hej, laik zemnie w temacie gazu. jest sobie passat b4 2.0 + lpg uszkodzona w nim jest sonda lambda. instalacja 2 generacji. gazownik na... Forum samochodowe
Sonda lambda? - Witam, mam pytanko dotycz±ce sondy lambda: Czy mo¿na sprawdziæ sondê lambda poprzez jej wypiêcie podczas pracy silnika? czy silnik przez... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks