![]() |
LPG - uszkodzona sonda lambda i trick ktorego nie znam :)
hej,
laik zemnie w temacie gazu. jest sobie passat b4 2.0 + lpg uszkodzona w nim jest sonda lambda. instalacja 2 generacji. gazownik na szybko podobno zdemontowa³ silniczek steruj±cy i wsadzi³ co¶. nie wiem co, nie widzialem, nie znam siê:) co wsadzi³, i czym to grozi? bo auto podobno jezdzi normalnie, nie gasnie, nie traci mocy, nie ma problemow:) czy to szkodliwe dla silnika, i wogole oco chodzi? czy zamiast 2 gen i tego silniczka warto tam wsadzic np blos'a, kto¶ co¶ w temacie poradzi? czytam forum passata, wiêc prosze mnie tam nie przeganiaæ, ale wiem ¿e jest na grupie kilka osob ktore co¶ doradz± sensownie wiêc pytam. -- Pozdrawiam, Bartek |
Re: LPG - uszkodzona sonda lambda i trick ktorego nie znam :)
Elou!
"Bartek" <> wrote in message news:gv5lu3$jln$.atman.pl... > czy zamiast 2 gen i tego silniczka warto tam wsadzic np blos'a, kto¶ co¶ w > temacie poradzi? Wystarczy medalik z Czestochowy jak juz pojedziesz ogladac to auto. Bedzie hulac. Tylko musi byc srebrny ;) -- Pozdrawiam, Artu / Kef & ST 955 & wierny Traktor XT660X Znajdowanie slabych punktow jest moja najmocniejsza strona FAQ: NETYKIETA: |
On 22 Maj, 10:04, "Bartek" <> wrote:
> > laik zemnie w temacie gazu. > jest sobie passat b4 2.0 + lpg > uszkodzona w nim jest sonda lambda. > instalacja 2 generacji. > Przepraszam ale czy ten passat ma dwa ko³a? -- Artur |
pisze:
> Przepraszam ale czy ten passat ma dwa ko³a? > Ma 2 z lewej i 2 z prawej... Norbi BLACK XX'03 |
Elou!
"Bartek" <> wrote in message news:gv5p71$9lr$.atman.pl... > U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:... > >> Przepraszam ale czy ten passat ma dwa ko³a? > > sorry panowie. wczoraj wiadomo¶æ preparowana przez znajomego, dzisiaj jak > program uruchomi³em to siê wys³a³o i naszczê¶cie sprawdzi³em w wys³anych > gdzie posz³o. > no, niestety NTG, ale cancela puscilem, wiêc wybaczycie mam nadzieje. Zdarza sie. Nikt sie chyba nie zdenerowowal a nawet jesli to juz jego problem ;) -- Pozdrawiam, Artu / Kef & ST 955 & wierny Traktor XT660X Znajdowanie slabych punktow jest moja najmocniejsza strona FAQ: NETYKIETA: |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:... > Przepraszam ale czy ten passat ma dwa ko³a? sorry panowie. wczoraj wiadomo¶æ preparowana przez znajomego, dzisiaj jak program uruchomi³em to siê wys³a³o i naszczê¶cie sprawdzi³em w wys³anych gdzie posz³o. no, niestety NTG, ale cancela puscilem, wiêc wybaczycie mam nadzieje. -- Pozdrawiam, Bartek |