Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-15-2009, 20:48
michal_1992
Junior Member

Pomocy fiat punto i nie odpala

Witam. Mam Fiata punto I silnik 1.1. Samochód nagle zgas³ i od tamtej pory, nie odpala ani na gazie ani na bêzynie. Od tamtego czasu nie ¶wieci kontrolka od prze³±cznika gazu na bêzynê. Z góry dziêki

03-18-2009, 14:56
KrzysztofKaty
Junior Member

Sprawdz iskre na swiecach moze to byc palec rozdzielacza,kopulka a moze i same swiece puzniej wyczysc styki od wszystkich zaworow itd lubia sniedziec

« | »

na Forum Kierowców
thread
Fiat Punto mk1 - niedzia³aj±ce wycieraczki. - Witam. Pacjent: Fiat Punto mk1. Wracaj±c wczoraj do domu zaczê³o kropiæ, wiêc chcia³em sobie spryskaæ i przetrzeæ szybê wycieraczkami,... Forum samochodowe
Punto 2 nie odpala - jakiś dziwny opór wyczuwam - Witam, w piątek po sporej ulewie odstawiłem auto do garażu. Dziś rano próbuję zapalić i nic - próbuje ledwo co... Forum samochodowe
Fiat Punto II 1.9 JTD proszê o opiniê - Witam Planuje zakup w³a¶nie tego auta, rocznik ok 2000 w górê. Do wydania jest ok 14ty¶. Za te pieni±dze widzia³em wersje w pe³nej opcji... Forum samochodowe
Fiat Grande Punto - Witam. Planujê zakup Fiata GP. Moje pytanie dotyczy silnika. Czy 1.2 65KM da radê w ogóle uci±gn±c ten samochód? Wiêkszo¶c dealerów... Forum samochodowe
POMOCY - auto nie odpala. - Witam, dzis z rana spotkala mnie przykra przygoda, probuje uruchomic almere (96r., 2.0D) a tu nic, nawet nie chciala zakrêciæ. Jeszcze przed... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks