Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-03-2012, 18:21
Michał Baszyński
Go¶æ

Re: Która myjnia umuje podwozie?

W dniu 2012-01-03 19:51, Papkin pisze:
> Wg moich obserwacji jest podobnie.
>
> We Wroclawiu chyba nigdzie wyraznie nie jest napisane ile czasu za ile
> PLNoof (zl). Troche nie fair...

a ja nie pamiętam aby nie było. BP na Kromera to było chyba 40s/1zł, na
Krakowskiej k/Praktikera chyba 45 albo 50, na BP na Karkonoskiej albo 50
albo 45

--
Pozdr.
Michał

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jak interpretowac taki znak drogowy ? Odszkodowanie z zarzadu drog - rozwalone podwozie w aucie. - Dnia Fri, 12 Aug 2011 23:17:12 +0200, blachu napisa³(a): > Mia³em kiedy¶ podobn± sprawê - droga by³a poprawnie oznakowana. Na szczê¶cie >... Forum samochodowe
jak umyæ podwozie przed konserwacj±? - niby proste.... ale nie takie latwe do wykonania nawet majac kanal. robilem niedawno konserwacje bez mycia podwozia ale tak sie zastanawiam czy oby... Forum samochodowe
Obni¿one podwozie. Pytania. - Zastanawiam siê nad kupnem samochodu VW golf IV 1998r. W samochodzie owym jest "obno¿one podwozie". Jak to siê realizuje ?. Przespawowywuje siê... Forum samochodowe
która myjnia w Katowicach i okolicy? - Zainstnia³a potrzeba,by umyæ mój samochód lepiej - dok³adniej, ni¿ na myjni bezdotykowej, co raczej polega chyba na g³askaniu , ni¿ na... Forum samochodowe
Czym zakonserwowaæ podwozie samochodu - Mam 8 letnie auto. Moge zakonserwowaæ profile zamkniête podwozia tak przy okazji innej naprawy. Pomy¶la³em sobie ¿e mo¿e by kupiæ jaki¶... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks