Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-11-2015, 18:50
spaniard
Junior Member

Najlepiej w Internecie, ale ¿e blisko mam komis, to te¿ bym tam zajrza³, tyle, ¿e jednak w Internecie wybór wiêkszy, ale te¿ trochê wiêksze ryzyko, ¿e kto¶ ³adne betonem zakamuflowa³ st³uczkê, jak to by³o jaki¶ czas temu na youtubie w filmiku ¶miesznie pokazane Chocia¿ komis to te¿ trzeba by mieæ zaufany.

03-13-2015, 07:47
Lelek
Junior Member

Zauwa¿y³em ¿e ceny aut id± w dó³ a to jak najbardziej na plus jednak ceny utrzymania ju¿ takiego auto wzros³y wiêc zawsze co¶ kosztem czego¶.

03-18-2015, 16:34
Olivia
Junior Member

Je¶li chodzi o J&J Group, to wys³a³am formularz przez Internet, bezpo¶rednio ze strony firmy, za jakie¶ 2 dni pracownik oddzwoni³ i umówili¶my siê na spotkanie w siedzibie. Wszystke formalno¶ci trwa³y niespe³na 2 tygodnie. Najbardziej jestem jednak zadowolona z comiesiêcznej dotacji 600 z³. Z samochodu równie¿.

03-20-2015, 16:05
mazi88
Junior Member

o tej firmie J&J czyta³em troszkê komentarzy ale nie by³y pozytywne.

03-27-2015, 07:36
Revel
Junior Member

Ja zawsze unika³em salonów, a¿ po ostatnich poszukiwaniach samochodu trafi³em na 2 naprawdê dobre oferty. W Euro Car w Gdyni wysz³o mi taniej ni¿ u indywidualnego sprzedawcy. Nie wiem czym jest to uwarunkowane.

03-27-2015, 10:29
Andres
Junior Member

Je¶li chodzi o auta u¿ywane to tylko roczniki od 2005. Reszta to szrot nie warta pieniêdzy

« | »

na Forum Kierowców
thread
Audi A5 - zakup używanego - W dniu 2012-03-17 20:40, Cavallino pisze: > Ale czytasz co się pisze, czy po prostu postanowiłeś sobie coś napisać, > bez... Forum samochodowe
Zakup u¿ywanego samochodu - Witam, Chcê kupiæ niedu¿y, mniej wiêcej 3-letni samochód. Proszê o radê gdzie w Warszawie mo¿na kupiæ taki samochód z gwarancj±? ... Forum samochodowe
Kupno u¿ywanego auta w niemieckim salonie - jakie¶ rady? - Jutro jadê obejrzeæ u¿ywane auto do niemieckiego salonu VW i wykonaæ jazdê próbn±. Auto ma EZ 01.2007. jako ¿e to moje pierwsze tak powa¿ne... Forum samochodowe
Zakup u¿ywanego- obni¿ona cena - Witam Takie rozwa¿ania. Jest na allegro wystawiony kompakt za 4 tys z³, i ju¿ mia³em jechaæ go ogl±daæ, ale przypadkowo znalaz³em... Forum samochodowe
Zakup auta u¿ywanego sprowadzonego - na co uwaga? - Witam, zamierzam kupic auto sprowadzone z Niemiec do Polski. Auto nie jest w Polsce zarejestrowane. Jakie dokumenty powinienem otrzymaæ od... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks