Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-22-2015, 17:39
patrykk84
Member

Wypróbujcie sobie rankomat, oni maj± najszybsz± chyba obecnie porównywarkê. I nie wy³udzaj± danych osobowych.

03-10-2015, 07:30
amikax
Junior Member

S³ysza³am wiele pozytywnych opinii o tej porównywarce cen [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] a dziêki porównywaniu ofert mo¿na sporo zaoszczêdziæ czasu i pieniêdzy.
Mój znajomy, co posiada komis mi ja poleci³.

03-10-2015, 07:58
lawnesidol
Junior Member

faktycznie superpolisa.pl to dobra porównywarka

03-10-2015, 09:35
DobromirLled
Junior Member

nie mam zaufania do porównywarek, mam wra¿enie, ¿e co¶ tam ma³ymi literkami jest dopisane

03-10-2015, 19:08
trixo00
Junior Member

ja s³ysza³em, ¿e w link4 teraz jest najtaniej ale ju¿ sam g³upiejê, ca³y czas to siê wszystko zmienia.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks