Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-04-2013, 15:51
milenaW
Junior Member

trasa Warszawa-Katowice S8

Witam, jestem nowa, ale zalogowa³am siê tylko po to, by dowiedzieæ siê jak obecnie wygl±da trasa z Warszawy do Katowic, jecha³ kto¶ tamtêdy? Jak wygl±daj± prace w okolicach Piotrkowa Tryb. ?
Liczê na szybk± odpowied¼, pozdrawiam! : )

07-17-2013, 10:28
granit
Junior Member

teraz ju¿ nie ma tam ¿adnych prac budowlanych, droga jest skoñczona, bez problemu mo¿esz jechaæ i nie obawiaæ siê korków....chyba, ze bêdzie jaki¶ wypadek, ale na to ju¿ nie ma siê wyp³ywu

02-26-2015, 10:13
Krystyna78
Junior Member

sami wariaci po tej drodze je¿d¿±. Powinno byæ wiêcej kontroli na drogach.

« | »

na Forum Kierowców
thread
WrocÅ‚aw - Warszawa (a w zasadzie Kluczbork - Warszawa) jaka trasa? - U¿ytkownik "Lukasz" napisa³ w wiadomo¶ci grup W dniu 2011-12-22 22:52, J.F. pisze: > No to ciekaw jestem czy dobrze zrobiles. 5h ... gierkowa w... Forum samochodowe
Trasa Warszawa - Katowice, czwartek - Dnia Tue, 26 Jul 2011 16:11:05 +0200, "Rafa³ \"SP\" Gil" napisa³(a): >> Jed¼ DK8/DK1. Jak ju¿ przyjedziesz to podziel siê tym co... Forum samochodowe
Trasa Warszawa-Katowice - On Mar 1, 9:46 pm, "J. Burger" <j.bur...@op.pl> wrote: > U ytkownik "Maciek" <mac...@nospam.pl> napisa w wiadomo... Forum samochodowe
trasa katowice - ³eba - Witam, w niedzielê (06.06.2010) wyje¿d¿am na urlop do £eby, pierwszy raz jadê ta tras± samochodem w zwi±zku z tym mam kilka pytañ, a kto... Forum samochodowe
Trasa katowice - ³eba - Hello, jest jaka¶ inna trasa zamiast jedynki? bo jak w tamtym roku ni± jecha³em to straci³nym ¿ycie z dwa razy przez idiotów, --... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks