Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-05-2015, 09:09
JuNdak
Junior Member

Agencja szkoleniowa, eventowa

Witam,

s³yszeli¶cie kiedy¶ mo¿e o po³±czeniu dwóch typów dzia³alno¶ci?
Chodzi mi tutaj o [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Czym siê zajmuj±? Oferuj± zarówno szkolenie bezpiecznej jazdy, ecodriving kurs, defensive driving, ale s³yn± ze swojej akademii rajdowej dla dzieci i organizuj± nawet eventy dla firm. G³ównie s± to imprezy integracyjne. Co o tym my¶licie? Taka dzia³alno¶æ ma szansê zadzia³aæ na wszystkich p³aszczyznach??

02-20-2015, 07:53
Norbi22
Junior Member

Na takie szkolenia powinni siê udaæ wszyscy m³odzi kierowcy którym w³±cza siê u³añska fantazja

02-20-2015, 11:17
Agnezzb
Junior Member

Widzia³em, ¿e wiele szkó³ jazdy zaczyna wprowadzaæ takie us³ugi "szkolenia". W sumie to powiedzcie, czego oni ucz± na takich lekcjach bezpiecznej jazdy? Bezpieczna jazda bêdzie wtedy, gdy kierowca zachowa odpowiedni poziom bezpieczeñstwa.

02-20-2015, 13:42
zzlublin
Junior Member

:
Na takie szkolenia powinni siê udaæ wszyscy m³odzi kierowcy którym w³±cza siê u³añska fantazja
Bardzo dobrze powiedziane.

02-23-2015, 10:48
Knot
Junior Member

E tam, pamiêtam kolegê ( to jeszcze z techniku) jak maluchem sobie dachowali . . dla zabawy.

Chyba czasem warto kogo¶ wys³aæ na co¶ takiego.

02-24-2015, 06:44
Witek99
Junior Member

Racja. Wydaje mi siê ¿e ka¿demu z nas by siê przyda³o

02-24-2015, 11:01
woonerf
Junior Member

Zdecydowanie takie szkolenie przyda siê wszystkim tym, którzy maj± wysokie mniemanie na temat swoich umiejêtno¶ci za kó³kiem.

02-24-2015, 14:59
bielskia
Junior Member

My¶lê ¿e to mo¿e zadzia³aæ. Chocia¿ w Polsce... gdzie ka¿dy my¶li ¿e jest Kubic±.

« | »

na Forum Kierowców
thread
[piątek] Polska myśl szkoleniowa :) - W dniu 2011-04-01 18:41, bbk pisze: > Jeżeli nie jedzie kursant trzeba zdejmować "L" z dachu. Tylko, że wiele razy widziałem jak... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks