Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-12-2015, 10:22
spaniard
Junior Member

Skusiæ siê mo¿esz, raczej nic nie ryzykujesz, chyba, ¿e jako dodatek wsypiesz piasek albo cukier;)

02-13-2015, 15:47
reniu
Junior Member

Ja te¿ nie mam do¶wiadczenia, ale mo¿e s± jakie¶ dobre rozwi±zania

02-14-2015, 12:27
rolando
Junior Member

Najlepiej nie dodawaæ, bo nie wiadomo czym siê to jeszcze mo¿e skoñczyæ ; )

02-16-2015, 21:43
fesdro
Junior Member

Ja wlewa³em do swojego auta ceramizer do p³ynu hydraulicznego uk³adów wspomagania. Mia³em problem z lekkim drganiem kierownicy przy wy¿szych prêdko¶ciach, na to pomog³o, ale dolewa³em w lecie wiec ciêzko mi powiedzieæ czy na to pomaga, choæ z tego co kojarzê z w³a¶ciwo¶ci tego preparatu to jest tam co¶ o tym

02-17-2015, 10:40
natalia32
Junior Member

Ja bym nie ryzykowa³a, kiedy¶ dolewa³am taki uszlachetniacz do oleju i tylko musia³am czy¶ciæ ca³y bak...koszmar. Tak¿e teraz tylko olej i w sumie zamawiam ju¿ od d³u¿szego czasu tylko ten LIQUI MOLY [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].

02-27-2015, 16:52
Knot
Junior Member

To co ty u¿y³e¶?

03-04-2015, 06:54
august87
Junior Member

Nigdy niczego nie dodawa³em do paliwa i jako¶ nie narzekam

03-04-2015, 12:33
rolando
Junior Member

My¶lê ¿e jak ju¿, to mo¿na dodawaæ p³yny które pochodz± od sprawdzonych firm. Zawsze siê bêdzie mia³o pewno¶æ, ¿e jest to produkt wy¿szej klasy ni¿ jaki¶ podrzêdny.

03-06-2015, 13:38
jagodzianka
Junior Member

Po mimo ni¿szych cen benzyny, to i tak wiele osób decyduje siê na gaz?
Uwa¿acie, ¿e warto?
W sumie przelicza³am sobie moje zu¿ycie na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i z niego wynika, ¿e na mojej trasie taka instalacja by siê op³aca³a i do¶æ szybko zwróci³a. Zw³aszcza, ¿e gaz poszed³ o 1 z³ w dó³.
S±dzicie, ¿e te ceny siê d³ugo utrzymaj±.

« | »

na Forum Kierowców
thread
dodatki do paliwa a silnik - W dniu 2011-06-27 23:41, A5tu5 pisze: > Witajcie, > na stacja paliw mo¿na kupiæ jakie¶ dodatki do paliwa (chodzi mi o > benzynê). Czasem... Forum samochodowe
R7 Magprofessional i inne dodatki czyszczace - Dnia Sat, 25 Dec 2010 22:25:06 +0100, Tomasz Pyra napisa³(a): >> Nie, ale zaczal sie odczuwalnie lepiej zbierac i latwiej odpalac. > > Je¿eli... Forum samochodowe
Zimowe dodatki do oleju napêdowego. - W dniu 2010-11-29 19:37, ToMasz pisze: > a ja ostatnio robi³em testy. Letnie paliwo robi sie mleczne ju¿ poni¿ej > zera, przy -10stopmi -... Forum samochodowe
Dodatki do LPG - Widuje w sprzedazy rozne dodatki do LPG - glownie czyszczace, ale tez "uszlachetniajace", cokolwiek mialoby to znaczyc. Czy ktos testowal w praniu... Forum samochodowe
najnowsze dodatki - proszê o opinie - Witam, Czy kto¶ mo¿e z posiadaczy Audi, VW czy Skody u¿ywa i ma w swoim samochodzie takich bajerów jak Szyberdach z bateriami s³onecznymi... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks