Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-28-2013, 10:38
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Minê³o ju¿ trochê czasu od momentu kiedy napisa³e¶ o kupnie,wiêc mo¿e daj znaæ jak w chwili obecnej wygl±da sytuacja? Bêdziemy czekaæ na Twoj± odpowied¼ na forum.

01-27-2015, 11:11
jagodzianka
Junior Member

Ja zawsze za nim co kupie to zawo¿ê na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].
Tam mi wszystko sprawdz± i powiedz±, a co lepsze to, ¿e nie muszê mieæ do pomocy mê¿a, który i tak na mechanice siê nie zna.
Je¶li nawet mi co¶ tam wykryj± to zawsze mogê z cen± po negocjowaæ, lub uznaæ, ¿e zrobiê to sobie we w³asnym zakresie.
Jak ja to nazywam: "zakup kontrolowany" :-)

01-28-2015, 07:58
kokodrilllo
Junior Member

podpinam sie do pytania

01-28-2015, 11:24
zepiko182
Junior Member

Dobrze robisz, zawsze trzeba sprawdzic

01-30-2015, 13:19
e-Autoparts.pl
Member

Zgadza siê,ewentualnie mo¿na sprawdziæ tak¿e samochód w ASO gdzie poznamy ca³± jego historiê,wtedy mamy absolutn± pewno¶æ co do jego historii i stanu technicznego.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Sprwadzanie przed zakupem... - Witam! Chcialbym kupic Mercedesa i oczywiscie dokladnie go sprawdzic przed wydaniem pieniedzy. Jest to auto 11 letnie, wiec chyba nalezy.... Forum samochodowe
Co mo¿na sprawdziæ w ASO przed zakupem ? - Witam, mam pytanie jak w temacie. Konkretnie, rozwa¿am taki scenariusz: Jest sobie autko w du¿ym komisie, (niezbyt daleko, ale jednak) które... Forum samochodowe
Sprawdzenie fiata przed zakupem - wroc³aw - Cze¶æ, w którm ASO najlepiej sprawdziæ fiata przed zakupem? Forum samochodowe
C5 proszê o poradê przed zakupem. - Witam. Znalaz³em og³oszenie (http://otomoto.pl/citroen-c5-C7327493.html C5 2001r, 2l diesel, 169 000 km), w którym, pisz±: "MIESI¡C TEMU... Forum samochodowe
C5 proszê o poradê przed zakupem. - Witam. Znalaz³em og³oszenie (http://otomoto.pl/citroen-c5-C7327493.html C5 2001r, 2l diesel, 169 000 km), w którym, pisz±: "MIESI¡C TEMU... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks