Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-28-2014, 21:37
Karol
Junior Member

¿arówki

Witam wzystkich. Muszê wymieniæ ¿arówki. Czy warto kupowaæ najdro¿sze? Jakie s± najlepsze?

12-29-2014, 08:16
oujwirodze
Junior Member

kup te ¶rednie, te¿ pos³u¿a :!

12-29-2014, 08:33
MullenR
Junior Member

Nie warto oszczêdzaæ na ¿arówkach, ale te¿ nie warto wydawaæ na nie maj±tek. Musisz znale¼æ z³oty ¶rodek

12-29-2014, 11:30
Isabell25
Junior Member

haha no ja jako¶ nigdy nie wiedzia³am ró¿nicy miêdzy tymi tañszymi a dro¿szymi

12-30-2014, 18:16
Karol
Junior Member

Dziêki, a mówi±c ¶rednie to macie na my¶li takie osram, bosz? W sumie przyda³yby mi siê jakie¶ takie na d³u¿sze trasy, czasem je¿d¿ê w trudnych warunkach do¶æ d³ugo.

01-16-2015, 07:49
natalia32
Junior Member

Ja jako¶ te¿ nie widzê ró¿nicy...ja osobi¶cie zamawiam [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] nawet kilka na zapas bo zazwyczaj przepala mi siê w toyocie lewa chocia¿ nie wiem od czego to zale¿y?

01-16-2015, 11:21
rolando
Junior Member

Najlepiej jest kupiæ najlepsze, trochê dro¿sze ale d³u¿ej pos³u¿± i bêd± wydajniejsze.

01-20-2015, 12:34
pereiro
Junior Member

Tylko nie kupuj jakich¶ ma³ych diodek Ledowych, nie b±d¼ kolejnym kierowc±, któremu tylko siê wydaje, ¿e go widaæ na drodze.

« | »

na Forum Kierowców
thread
¯arówki H4 - Witam, Kto¶ testowa³ te ¿arówki? http://www.allegro.pl/item686758626_zarowki_megalight_ultra_90_tungsram_h4_hit.html Do tej pory... Forum samochodowe
¿arówki w A4 - Witam Koledzy jakie ¿arówki s¹ stosowane w lampach auta audi A4 drugiej generacji, lampy zwyk³e nie ksenony Forum samochodowe
¯arówki r2 -> h4 - Witam Mam w samochodzie reflektory dostosowanie do ¿arówek R2. Obecnie u¿ywam ¿arówek h4 60/55W z opraw± r2. Co¶ takiego produkuje Narva,... Forum samochodowe
¯arówki H7-s H7 -r - Mam pytanko czym ¿arówki H7-r i H7-s siê fizycznie ró¿ni± kupi³em H7 Philips NightGuide i przy monta¿u jak jedna by³a w kloszu patrzê a... Forum samochodowe
¿arówki - majac zwyk³e ¿arówki H4 w autku zmieni siê co¶ jak zamontuje np takie:... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks