|
|
12-15-2014, 09:18
|
|
|
te alkomaty to kupa totalna... mój kumpel mia³ i dmuchn±³ sobie przed jazd± i mia³ 0,0 i policja go z³apa³a i prawko na 9 miesiêcy mu wziêli ...
|
|
12-15-2014, 19:42
|
|
|
O kurcze, no to wspó³czujê, pewnie jaki¶ azjatycki sprzêt. Jak alkomat pokaza³ 0 a by³o powy¿ej 0.2 to rzeczywi¶cie kupa totalna. Alkohit ogólnie specjalizuje siê w alkomatach, wiêc elektrochemiczne te¿ ma np. x5. My¶lê, ¿e alkomatu lepszej marki nie znajdzie w Europie, maj± najlepsze czujniki, amerykañskie.
|
|
01-19-2015, 20:35
|
|
|
Spokojnie co¶ znajdziesz, dobre s± alkohity, sam mam w aucie x5, przyda³ siê ju¿ nie raz. Szczególnie w okresie imprezowym, czasami siê co¶ wypije wieczorem, a tu rano ¿ona prosi ¿eby pojechaæ do sklepu czy co¶ za³atwiæ, takie sprawy nagle wyskakuj± a strach tak w ciemno jechaæ, ja w ka¿dym razie zakupu nie ¿a³ujê, a jak kto¶ nie chce wydawaæ wiêkszej kwoty to zawsze zostaj± jednorazówki (najpewniejsze s± te z certyfikatami)
|
|
01-20-2015, 12:17
|
|
|
No w³a¶nie, daj znaæ na czym stanê³o. Bo te¿ bym sobie sprawi³ chêtnie, ale muszê znale¼æ jakie¶ optimum w kategorii cena-jako¶æ. Bo na alkomat to jednak trochê szkoda kasy
|
|
01-21-2015, 12:14
|
|
|
Alkohol spo¿ywam bardzo sporadycznie wiêc nie potrzebujê alkomatu za kilka stów. Jednak uwa¿am, ¿e jest to dobre rozwi±zanie dlatego te¿ w samochodzie wo¿ê jednorazowy tester.
|
|
01-25-2015, 06:37
|
|
|
Je tez uwazam ze kupowanie alkomatu za kilka stow to troche strata kasy, chyba ze jest sie w takiej wytuacji jak kolega wyzej :P, Sam alkohol pijam bardzo rzadko i nigdy nie wsiadam po nim do samochodu
|
|
01-25-2015, 12:45
|
|
|
Dlaczego uwa¿asz, ¿e to strata kasy? Je¿eli kogo¶ nie staæ na drogi alkomat zawsze mo¿e kupiæ sobie jednorazowy. Jest o wiele tañszy a te¿ zda swój egzamin oczywi¶cie pod warunkiem, ¿e kupimy odpowiedni alkomat jednorazowy posiadaj±cy certyfikaty.
|
|
02-05-2015, 19:51
|
|
|
Je¶li kupujesz te z certyfikatem to tak, przy zakupie mojego alkomatu kupi³em kilka jednorazówek, dla ciekawo¶ci sprawdzali¶my czy obydwa dadz± podobny wynik i siê sprawdzi³y te jednorazówki.
|
|
02-08-2015, 18:30
|
|
|
:
|
Czy te testy jednorazowe s± chocia¿ w jakim¶ stopniu skuteczne?
|
Pewnie, ¿e tak oczywi¶cie pod warunkiem, ¿e spe³niaj± okre¶lone normy, certyfikaty. Najwa¿niejszy to NF, TUV. Przed zakupem alkomatu jednorazowego sprawd¼ t± istotn± informacjê
.
|
na Forum Kierowców
|
| thread |
|
|
Jaki ZU - Hej
Jako ¿e wiêksza czê¶æ grupy zmotoryzowana, jaki ZU by¶cie polecili?
Pozdrawiam
|
Forum samochodowe |
|
Re: Nawigacja - jaki hardware, jaki software? - U¿ytkownik "Cavallino" <cavallinoBEZ-SPAMU@konto.pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:g2mtp0$4l4$1@news.onet.pl...
>
> U¿ytkownik "Kris_N"...
|
Forum samochodowe |
|
Nawigacja - jaki hardware, jaki software? - Witam,
w jaka nawigacje obecnie najlepiej zainwestowac fundusze? Pytam Was, bo
wiekszosc z Was ma pewnie niemale doswiadczenie z tymi urzadzeniami....
|
Forum samochodowe |
|
Re: Nawigacja - jaki hardware, jaki software? - > te ktore sie nie daja odblokowac to - garmin,
To Garmin lata na Windowsie? A nie na palm OS?
|
Forum samochodowe |
|
Jaki -
|
Forum samochodowe |
|
|
|
|