Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-11-2014, 19:11
MikuCPP
Junior Member

Wymiana ¿arówki w przednich reflektorach

Dobry wieczór, mam sprawê dotycz±c± elektroniki. Spali³a mi siê ¿arówka ostatnio z przodu, po lewej stronie. Czyta³em gdzie¶, ¿e ewentualnie mo¿na je¼dziæ jaki¶ czas, ale koniecznie trzeba mieæ pal±c± siê ¿arówkê po lewej stronie, to zmieni³em. Muszê kupiæ ¿arówkê do prawego reflektora i jaki¶ zapas. Mam obecnie wolne, wiêc jeszcze jej nie kupi³em. Normalnie je¿d¿ê wiêcej w nocy. Czy jest jaki¶ typ ¿arówek, które lepiej mieæ jak siê je¼dzi w nocy?

01-22-2015, 18:02
patrykk84
Member

Ka¿dy poleca co innego, niektórzy np. s± fanami Phillipsa, choæ ponoæ szybko siê spalaj±, to ¶wiec± fajnie.

01-25-2015, 08:56
gandi
Junior Member

ja ostatnio za³o¿y³em osram night breaker i powiem szczerze ¿e du¿o lepiej ¶wiec± ni¿ zwyk³e choæ cena za komplet H7 to oko³o 70 z³ to chyba warto - ró¿nice widaæ w nocy gdy jest sucho przy deszczu swiec± jak zwyk³e

01-26-2015, 18:06
Tarassis26
Junior Member

Rowniez polecam te osram, jak dla mnie sprawuja sie swietnie.

01-27-2015, 09:27
Garry89
Junior Member

U¿ywam w³asnie takich i nie mam co do nich ¿adnego problemu. Tak¿e równie¿ polecam

« | »

na Forum Kierowców
thread
Wymiana szyby w drzwiach przednich - Mondeo MK1 - Hej! Wlasnie swolocz wybila mi szybe w drzwiach kierowcy w Mondeo MK1 (szyba sterowana elektrycznie). Rozebralem drzwi, ale jest ciemno i... Forum samochodowe
Wymiana przednich lamp z OC - Witam Mia³em st³uczkê i mam pêkniêt± jedn± lampê przedni± wiêc bêdzie wymieniana z OC sprawcy. I teraz pytanie druga lampa jest... Forum samochodowe
Toyota Corolla 1996 rok jakie ¿arówki w przednich ¶wiat³ach ? - Toyota Corolla E10 1996 rok jakie ¿arówki w przednich ¶wiat³ach ? Kto¶ mo¿e siê orientuje czy H4 czy H1. Pozdrawiam -- Wys³ano z... Forum samochodowe
Wymiana uszczelki przednich drzwi Astra II - pyt. - witam dot astra II 2000r czy wymiana tej uszczelki to rownie prosta sprawa jak np w duzym fiacie? czy na cos nalezy zwrocic szczegoln± uwagê,... Forum samochodowe
Wymiana uszczelki przednich drzwi Astra II - pyt. - > Rzut oka na uszczelkê w astrze kumpla i my¶lê ¿e podobieñstwo du¿e. > > dziêki serdeczne pozdrawiam Forum motoryzacyjne

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks