Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

11-13-2014, 09:15
Zielinski
Junior Member

Mieszkanie w £odzi kupiæ muszê natychmiast!

Trochê tak z innej beczki, ale nie znaczy ¿e nie w bran¿y. Przenoszê siê z rodzin± do £odzi. Tam jest baza mojej firmy. Oczywi¶cie w bran¿y samochodowej pracujê. Panowie i Panie, mo¿e orientujecie siê, gdzie by najlepiej kupiæ mieszkanie w £odzi? I czy lepiej stawiaæ na mieszkania nowe, czy mo¿e u¿ywane? Kto¶ mia³ do¶wiadczenia w tym temacie? A mo¿e kto¶ mieszka w £odzi i mi po prostu kogo¶ podpowie?

11-13-2014, 10:08
padamnaryj
Junior Member

nie ma na facebooku sprzedam wersji £ódzkiej ?

11-14-2014, 08:09
modaro
Junior Member

Poszukaj sobie w internecie jest mnóstwo ofert np. na olx czy allegro. Zale¿y czy chcesz z rynku wtórnego czy te¿ nie , tak pewnie taniej wyjdzie.

12-03-2014, 22:18
jay
Junior Member

Ja bym jednak stawia³ na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] oferuje przystêpne ceny nieruchomo¶ci, równie¿ tych w stanie deweloperskim, wiêc my¶lê, ¿e jednak lepiej kupiæ nowe mieszkanie, które mo¿na od pocz±tku urz±dziæ zupe³nie w swoim gu¶cie. Ostatnio rozmawia³em z koleg±, który kupi³ w³a¶nie apartament w samym centrum miasta w nowowybudowanym bloku i jest zachwycony. Muszê przyznaæ, ¿e ja te¿ bym na jego miejscu by³, bo naprawdê ma szczê¶cie...

12-05-2014, 10:55
Miilena22
Junior Member

Proponowa³bym na pocz±tek wynaj±æ jakie¶ mieszkanie, i poszukaæ jakiego¶ konkretnego mieszkania na sprzeda¿ ju¿ na miejscu. Po¶piech przy kupnie mieszkania nie jest wskazany Pozdrawiam.

12-06-2014, 21:20
mocny
Junior Member

A ja uwa¿am, ¿e wynajmowanie to strata pieniêdzy. Te wszystkie pieni±dze, które wydamy na czynsz lepiej po¶wiêciæ na sp³atê kredytu

02-09-2015, 19:20
Majniak
Junior Member

:
Proponowa³bym na pocz±tek wynaj±æ jakie¶ mieszkanie, i poszukaæ jakiego¶ konkretnego mieszkania na sprzeda¿ ju¿ na miejscu. Po¶piech przy kupnie mieszkania nie jest wskazany Pozdrawiam.

Otó¿ to. Te¿ nie jestem za zapychaniem kieszeni poprzez wynajmowanie, ale lepiej wynajmowaæ przez pó³ roku i znale¼æ w³a¶ciwe mieszkanie do kupienia, ni¿ sporo przep³aciæ.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Sprzeda mieszkanie w Lublinie - Przestronne mieszkanie na drugim piętrze w bloku Trzy pokoje, Wkończenie: Ściany - tynk; Podłogi - panele; Okna - PCV; Parapety - drewno.... Forum samochodowe
dro¿sze auto ni¿ mieszkanie - Ma pytanko- czy je¼dziliby¶cie dro¿szym autem od mieszkania, w którym ¿yjecie? Na Paderewie w Katowicach ceny mieszkañ 50-60 m2 nie... Forum samochodowe
droga ekspresowa - mieszkanie obok - Witam Czy maj±c droge ekspresow± ko³o domu jednorodzinnego w odleg³o¶ic oko³o 70-80 metrów da siê ¿yæ ? Jak to wygl±da bo w³±¶nie... Forum samochodowe
droga ekspresowa - mieszkanie obok - Ha³as to jedno, a s± jeszcze wibracje przenosz±ce siê przez grunt, dodatkowo ró¿ne rezonase od infrad¼wiêków wywo³ywanych przez wiele... Forum motoryzacyjne

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks