Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-11-2013, 12:58
puszczyk777
Junior Member

Podró¿ z Zabrza do Ustki

Witam,

prosze o poradê jak teraz wyglada sytuacja na tej trasie, którêdy najlepiej jechaæ??? Gdzie omin±æ zakorkowane miasta czy miejsca, aby spokojnie i p³ynnie jechaæ?

06-28-2013, 10:14
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Proponuje ustawiæ trasê na podstawie najnowszej aktualizacji mapy Polski w GPS. To chyba rozs±dna opcja,poniewa¿ remonty s± teraz niemal wszêdzie,co chwilê co¶ poprawiaj±,naprawiaj± albo modernizuj±.

10-24-2014, 11:16
wolski
Junior Member

Generalnie trasa ta najszybsza jest dobra, nie ma du¿ego ruchu, po prostu siê p³ynie.

10-29-2014, 05:41
Xevi
Junior Member

to daleko jecha³e¶, ja jecha³em z Gliwic do Warszawy zawie¼æ dziewczynê na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i ba³em siê ¿e auto si±dzie, ale jest ok

10-29-2014, 07:52
deltas
Junior Member

no widzisz i wszystko okej ja ostatnio pokona³em trasê ¶l±sk - kamieñ pomorski i powiem ¿e nie¼le

11-03-2014, 09:43
tyszek
Junior Member

ja bym poleci³ busika z katowic do ustki. bardzo wygodny i niedrogi

« | »

na Forum Kierowców
thread
podró¿e - Zamierzam wkrótce wyjechaæ samochodem do Chorwacji, czy potrzebne s± jakie¶ dodatkowe, poza standartowym OC w PZU, ubezpieczenia samochodu lub... Forum samochodowe
No to OC podro¿eje... - W dniu 2011-12-01 11:28, to pisze: > ...bo każdy menel jeżdżący raz w tygodniu na rynek we wsi bÄ™dzie braÅ‚ > auto... Forum samochodowe
podró¿e - W dniu 2011-05-22 11:49, Grzybol pisze: > Niektóre kobiety szminkujÄ… pizdÄ™. Jak lubiÄ…? ... > Na czerwonym swietle? Niesamowite ... Forum motocyklistów
Ktos z Zabrza / okolic? (sprzet do sprawdzenia) - witam szukam kogos z zabrza lub bliskich okolic w celu prosby, by spojrzal na sprzet dosc pilne dzieki pzdrw Piotr Forum motocyklistów
GAZ - dobry gazownik okolice Gliwic, Katowic, Zabrza - Witam za kilka dni bêdê mia³ nowe autoko - OPEL Omega z silnikiem 2,2 benzyna z rocznika 2003. Bêdzie gazowany - jakie warsztaty polecacie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks