Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-18-2011, 20:58
Tulipson
Go¶æ

OC dla samochodu ciezarowego powyzej 3,5t

Hej
Szukam taniego OC dla Iveco Daily 65c11 2003rok
DMC auta to 6500kg, ladownosc 3050kg
W PZU wyliczyli mi 1705z³ na rok, znizek mam 55%
Gdyby auto mialo ladownosc do 2000kg cena Oc wynosilaby 650z³
Roznica bardzo duza, moze wiecie gdzie tanbiej kupie OC dla mojego auta.
Kalkulatory OC i AC w sieci sa zwykle dla aut osobowych

Pozdrowienia!

10-01-2014, 11:09
Piotr55
Junior Member

Witam,
ja by³em w podobnej sytuacji i poszuka³em trochê w internecie i znalaz³em firmê, która zrobi³a mi bardzo atrakcyjn± ofertê. Nazywa siê Gemini Polska. Tak¿e polecam, bo wspó³pracuj± z wieloma firmami, wiêc jest du¿y wybór.
Pozdrawiam

« | »

na Forum Kierowców
thread
matiz drgania samochodu powyzej 110 - Witajcie Przekraczaj±c Matizem prêdko¶æ 110/120 km samochód zaczyna wpadaæ w drgania Opony letnie s± nowe zaraz po wymianie ani przed ni±... Forum samochodowe
Wibracje powyzej 120km/h - Witam. Kupi³em jaki¶ czas temu samochód. Od samego pocz±tku powy¿ej 120km/h czuæ wibracje na samochodzie. Przy 150km/h czuæ ju¿ bardzo... Forum samochodowe
Jak jest maks. dlugosc samochodu ciezarowego? - Jak w temacie. Szukalem w PORD i w necie ale jakos tego nie moge znalezc. Jaka jest obowiazujaca maksymalna dlugosc samochodu ciezarowego oraz tzw.... Forum samochodowe
AC powyzej 10 lat - Jakie firmy daja ubezpieczenie AC na auta powyzej 10 lat? I czy obecnie na rynku sa jakies promocje typu tyle samo znizki na AC, co na OC. Mam... Forum samochodowe
dobry skuter powyzej 80km/h - czy skuter vespa pojedzie po autostradzie? Warto kupic ten motorek, jakie pojemnosci najlepiej? Dokorek -------------- Serwis Ustal Spotkanie... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks