Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

09-07-2014, 15:58
NIGHT POWER
Junior Member

NIGHT POWER 2014 GP - runda bonusowa

Mi³o nam oznajmiæ, ¿e jeszcze w tym roku organizujemy rundê bonusow± NIGHT POWER 2014 GRAND PRIX na dystansie 1/4 mili na lotnisku na Dajtkach w Olsztynie! Na ostatni± rundê zapraszamy równie¿ motocykle!
Impreza odbêdzie siê w dniu 20.09.2014r. (sobota). G³ównym tematem imprezy bêd± wy¶cigi równoleg³e na dystansie ¼ mili, które rozpoczn± siê o godz. 10:00 a ich zakoñczenie przewidziane jest na godzinê 00:00. Nie zabraknie równie¿ wielu dodatkowych atrakcji, o których poinformujemy wkrótce.

Drugim g³ównym punktem imprezy bêd± TARGI MOTORYZACYJNE, które odbêd± siê na p³ycie lotniska podczas trwania wy¶cigów.

Mapa terenu Rundy Bonusowej i Targów Motoryzacyjnych:

Ponadto odbêdzie siê tak¿e wystawa samolotów, Fina³ Mistrzostw Polski Car Audio, ogromna, bezp³atna strefa dla dzieci, a w niej modele zdalnie sterowane, tory wy¶cigowe, dmuchañce, trampoliny, a tak¿e ekspozycja oklejonych samochodów przez Racing Logistics Performance.
Podczas imprezy zorganizowana bêdzie du¿a strefa cateringowa, w której poza posi³kami bêdzie dostêpne piwo. Podczas ca³ej imprezy o t³o muzyczne zadba DJ oraz zespo³y muzyczne.
Rozpoczêli¶my ju¿ przyjmowanie zg³oszeñ na rundê bonusow± na 1/4 mili na lotnisku w Olsztynie!

Do wy¶cigu mo¿ecie zg³aszaæ siê w poni¿szym linku.

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Specjalnie na wy¶cigi na lotnisku zosta³ przerobiony regulamin oraz klasy dla startuj±cych zawodników. Wszystkie zmiany znajdziecie w nowym regulaminie w poni¿szym linku:

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Pytania dot. zg³oszeñ i regulaminu prosimy kierowaæ na adres e-mail: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Pozdrawiamy i do zobaczenia 20 wrze¶nia w Olsztynie!
Zespó³ NIGHT POWER GP

« | »

na Forum Kierowców
thread
Night power 2014 gp - Witajcie fani wy¶cigów! Z ogromn± przyjemno¶ci± og³aszamy oficjalny kalendarz wy¶cigów NIGHT POWER 2014 GRAND PRIX. W tym roku... Forum samochodowe
Rajd Polski 2014 - Cze¶æ - mam pytanie kto¶ siê wybiera na Rajd Polski w tym roku? Ciekawy jestem kogo spotkam z forum, bo czytam Was ju¿ od d³u¿szego czasu.... Forum samochodowe
Wy¶cigowe Treningi Motocyklowe III Runda 26 Czerwca - forward - Witam, serdecznie zapraszamy na kolejn± edycjê wy¶cigowych treningów motocyklowych, impreza odbêdzie siê 26 czerwca w niedziele. Od III... Forum motocyklistów
op³aty za wszystkie drogi od 2014 roku - > http://www.autoinfo.pl/1-komisja-europejska-wprowadzi-oplaty-za-wszystkie-drogi-od-2014-roku Zdazyles, jeszcze mamy 1.04 :) sz. Forum samochodowe
ile teraz kosztuje shell V-POWER,/ V-POWER RACING99? - Jak w temacie.. kusi mnie toto zatankowaæ, a do stacji shella mam kawa³ek i nie chcê tam lecieæ nadaremno :) Jakie s± wiêc obecnie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks