Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-20-2014, 09:11
harmidon
Junior Member

Naklejki na samochód

Gdzie kupiæ w miarê i z dobrym wykonaniem [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]? Nie interesuj± mnie oklepane style tylko chcia³em zamówiæ w³asn± z moj± grafik± kto¶ poleci serwis gdzie móg³bym tak± naklejkê zamówiæ??

08-22-2014, 12:36
paninaklejka
Junior Member

ja znam ludzi co robia oryginalne naklejki i projektuja rowniez na zyczenie naklejki,

polecam strone

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

08-26-2014, 17:39
Zy24
Junior Member

Jaki jest koszt takiej us³ugi?

09-01-2014, 13:01
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Podstawowe pytanie jest takie,czy taka naklejka jest Ci potrzebna bo moim zdaniem w wielu przypadkach mo¿e sprawiæ,¿e samochód bêdzie prezentowa³ siê znacznie gorzej ni¿ aby doda³o mu to uroku.

09-11-2014, 19:46
pawel77
Junior Member

Dla samego siebie nie widzê potrzeby by szpeciæ auto ale je¿eli kto¶ np ma w³asn± firmê i robi to w celach marketingowych - czemu nie!

09-12-2014, 11:14
mareek
Junior Member

Jesli naklejka ma pe³niæ funkcje reklamowe, to jest jak najbardziej ok. Ja bym poszuka³ w necie

09-25-2014, 10:07
kali
Junior Member

Wed³ug mnie dobra [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] wykona takie zlecenie. Ja okleja³em swoje firmowe autko w drukarni Trzy S³owa w £odzi i muszê przyznaæ, ¿e super to wysz³o. Wszystkie elementy grafiki pasuj± do siebie idealnie - nie ma ¿adnych przesuniêæ czy krzywizn. Naklejka jest te¿ dobrej jako¶ci, bo pomimo ¿e auto jest niegara¿owane to nic nie wyblak³o, nie odklei³o siê

« | »

na Forum Kierowców
thread
Naklejki na samochód - Potrzebujesz naklejki na samochód? Nic prostszego! Wej¶æ na >> t± stronê napisz nam co ma znale¼æ siê na naklejce lub wy¶lij nam gotowy... Forum samochodowe
Naklejki - Dnia 2011-12-12 09:38, *Robson* napisa³, a mnie co¶ podkusi³o, ¿eby odpisaæ: >> Jakie naklejki zastosowaæ na reflektory przednie z... Forum samochodowe
Naklejki PMS - DC - Sluchajcie, przeprowadzam sie i robie porzadki :-) Znalazlem w szufladzie ok 30szt. naklejek PMS duzych zewnetrznych, ktos reflektuje ? ... Forum samochodowe
Fazer 600 - naklejki - Witam Wie moze ktos, gdzie otrzymam nakliejki, takie jak na tym moto: http://www.blackhawks.pl/images/my/fazer.jpg ? wydaje mi sie, ze te... Forum motocyklistów
jak zdj±æ naklejki - Ma kto¶ opracowan± technikê jak ¶ci±gn±æ naklejki z baku i plastikowych boków ¿eby nie uszkodziæ lakieru ? Próba d³ubania paznokciem... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks