Forum Kierowcw > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-05-2014, 11:16
81-Mich
Junior Member

Question Dobór felg

Czo³em

Bracia forumowcy zalogowa³em siê do was tutaj, gdy¿ b³agam o pomoc Zapytuje o nieprzek³amane dane, w dobieraniu felg. Siedzê po forach ju¿ kilka dni i nie wszystko rozumiem. Wola³bym wyhandlowaæ alusie w kelban.pl, bo szuka³em, a cena jak na Allegro, a mam wiêksze zaufanie do firmy ni¿ do allegro ¶ciemniaczy. Bardzo trudne pytanie: Co to to „ABE”, po ostatnim kroku w „konfigurator felg” gdzie to spisaæ? i na grzyba to ? popatrzcie na tej stronie [Tylko zarejestrowani uytkownicy widz linki. ] albo tutaj: [Tylko zarejestrowani uytkownicy widz linki. ] ten konfigurator felg.

06-05-2014, 14:40
kornaz
Junior Member

Felgi powinny byæ tak dobrane ¿eby wizualnie pasowa³y do auta a poza tym dobrze wspó³gra³y z autem

06-06-2014, 11:35
Dominika91
Junior Member

¶mieszy mnie jak czasem widzê tych szpanerów z wie¶ tuningiem a felgi kompletnie wtedy nie pasuj± do auto. Szkoda ¿e zdj nie mam to bym doda³a

07-03-2014, 07:27
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Oryginalne znaczy firmowe od danego koncerny czy firmy,nie zawsze musi byc to kolor który przyci±ga uwagê czy rzuca na kolana bo efekt czêsto wychodzi zupe³nie odwrotny do zamierzonego.

« | »

na Forum Kierowców
thread
dobór opon - Dnia piÄ™knego Fri, 23 Mar 2012 12:21:51 -0700 osobnik zwany Łukasz Bojczuk wystukaÅ‚: > Witam, > ChcÄ™ kupić opony do Aprilii... Forum motocyklistów
Renowacja felg - Mam jakie¶ 8-10 sztuk trochê podrdzewia³ych felg które chcia³bym wykorzystaæ. ¯eby by³o trudniej to sprzedaj±cy koniecznie siê upar³... Forum samochodowe
[opony] dobor kapci na zime - Witam, Jak± polecicie dobr± stronê z: a. opiniami kierowców na temat opon b. sensownym asortymentem , dobr± obs³ug± c. automatem, który... Forum samochodowe
[opony] dobor kapci na zime - On 30 Pa¼, 13:06, "ChOpLaCz" <chopl...@gazeta.pl> wrote: > Witam, > I na marginesie. > Jaka¶ strona, gdzie po podaniu marki wozu, itd. > mo¿na... Forum motoryzacyjne
dobór opon - witam mam taki problem a w³asciwie pytanko: czy moge zastapic opony w moim moto 190/50 rozmiarem 180/55? pytam bo mam dostep do tanszych opon w... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks