Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-23-2010, 08:42
wojts
Junior Member

Ciê¿arówka inaczej czyli jaki traktor :)

Cze¶æ,
to forum o motoryzacji ciê¿arówkach wiêc my¶lê, ¿e traktor te¿ siê gdzie¶ tam wpasuje, bo na pewno w³a¶ciciele ciê¿arówek np. gdzie¶ na wsi mieli styczno¶æ z traktorami i mo¿e co¶ doradz±
Otó¿ chodzi o to, ¿e potrzebujê w miarê nowy traktor taki do 200ty¶. PLN i znalaz³em takie dwa modele o mocy 100-119 KM: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] oraz [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Obie firmy znane, ró¿ni± siê g³ównie przebiegiem i rokiem produkcji oraz do¶æ znacznie cen±. Zastanawiam siê czy warto braæ który¶ z nich czy mo¿e jakie¶ inny [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - tutaj jest wiêcej modeli. Szuka³em te¿ na moto gratce i taborze24 - czekam na sugestie. Dziêki wielkie

02-19-2014, 08:44
katman
Junior Member

Sprzêt budowlany

Ja mam jakie¶ tam do¶wiadczenie;-) Ja bym postawi³ na New Hollandy, dobra cena i s± robione u nas w kraju. Te¿ mam ma³y dylemat. Na gospodarstwie szykuje siê trochê zmian m,in transport urobku i trochê wykopów w±sko przestrzennych i zastanawiam siê nad wynajmem sprzêtu. Trochê ju¿ poszpera³em i wy³oni³em dwóch faworytów. [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Innych producentów na razie nie biorê pod uwagê. Czy kto¶ mia³ jakie¶ do¶wiadczenie z tymi dostawcami?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Idzie wiosna, czyli jaki wosk? - Cze¶æ, jaki wosk polecacie? Turtle wax, K2, Castrol, jaki¶ inny? Do tej pory u¿ywa³em Castrol, ale mo¿e jest co¶ lepszego? Pozdr, W. Forum samochodowe
Jaki kraj, taki LWR czyli ciekawostka w TV. ;) - Witojciez! ;) Spijam ci ja sobie poranna kawke u sasiadow, dokonuje cotygodniowego przegladu prasy i nagle w "To&Owo" (dzial "Podroze", strona 17)... Forum motocyklistów
Co¶ do odsniezania - co ? vitara czy traktor ? - witam mieszkam w ma³opolsce na terenie zupe³nie p³askim ale daleko mam do drogi od¶nie¿anej a teraz bêdê mia³ jescze dalej bo przeprowadzam... Forum samochodowe
2oo vs 4oo (czyli motor i samochód) tym razem inaczej :) - Jest nie¼le! powiedzia³bym nawet ¿e jest ca³kiem dobrze!! :) niedawno wróci³em z urlopu. Od ¶rody je¿d¿e motorkiem i muszê przyznaæ ¿e... Forum samochodowe
o motocyklu, wypadku i komentarzacz czyli artyku³ nieco inaczej napisany - http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/czolowka-coupe-z-motocyklem,1149979,324 -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks