Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-30-2013, 08:20
Bartosz
Junior Member

Nówki! Generalnie ja do auta kupujê nowe czê¶ci.

06-28-2013, 10:01
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Mo¿e i jest w tym jakas logika,jednak na d³u¿sz± metê nikt nie bêdzie sugerowa³ siê tym,czy posiadamy nowe czy u¿ywane auto. No mo¿e tylko do nowego daj± czêsto komplet felg ju¿ w zestawie,to taki bonus.

07-18-2013, 14:11
granit
Junior Member

ja niestety do takich szczê¶liwców, którzy nie maj± co robiæ z pieniêdzmi nie nale¿ê, dlatego te¿ na pewno wziê³abym u¿ywane

07-22-2013, 11:57
szisza
Junior Member

Ja mam u¿ywane felgi pochodz±ce nawet z innego samochodu i có¿, nie narzekam. Zalo¿yli mi je i wygl±daj± ca³kiem OK. A wysz³o taniej

07-30-2013, 09:56
bartos
Junior Member

Ja jestem zdania ¿e tylko nowe, bo nówki to nówki . Nie ma co sobie zawracaæ g³owy starymi.

08-14-2013, 09:02
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Je¿eli u¿ywki s± w bardzo dobrym stanie,zadbane- czemu siê na nie nie skusiæ,moim zdaniem jak najbardziej warto braæ tak± opcjê pod uwagê. Zale¿y te¿ jaki bud¿et chcemy przeznaczyæ na ten cel.

08-31-2013, 05:32
pimpurdan
Senior Member

Moim zdaniem tylko nowe! U¿ywane to nie wiadomo kto i jak eksploatowa³. Poza tym - skoro kto¶ chce siê ich pozbyæ to chyba ma jaki¶ dobry powód? Tak samo zastanawiaj±c siê [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - tylko nówki! Wydatek nie jest wiele mniejszy, a jednak bezpieczeñstwo jest super wa¿ne!

09-09-2013, 07:47
Skeeren11
Junior Member

Te¿ my¶lê, ¿e warto kupiæ felgi nowe. Mamy pewno¶æ, ¿e ich nikt nie u¿ywa³ i ¿e jeszcze wytrzymaj± trochê. Do tego warto mieæ jakie¶ dopasowane [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ], tak, ¿eby to dobrze wygl±da³o. Równie¿ opony warto kupiæ nowe.

10-04-2013, 11:31
przek
Junior Member

ja mam uzywane ale kupione w dobrym satnie wiec wygladaja ok

10-25-2013, 13:41
lizaela
Junior Member

Ja felgi dosta³am od ojca, wiêc teoretycznie u¿ywane. W praktyce s± jednak jak nowe, wiêc to chyba trudno generalizowaæ - wiadomo ¿e o u¿ywane w dobrym stanie trudniej, ale mimo wszystko mo¿na znale¼æ pere³ki.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Prostowaæ felgi czy kupiæ inne u¿ywane ? - Witam, Czy kto¶ prostowa³ felgi stalowe ? Czy felga po takim prostowaniu bêdzie bezpieczna ? Czy to siê op³aca czy lepiej kupiæ "nowe" w... Forum samochodowe
opony nowe i u¿ywane Lublin - http://img.liczniki.org/20140114/logo-1389707943.jpg Na wstêpie zaznaczam,ze niestety JESZCZE nie prowadzê sprzeda¿y wysy³kowej... Tak wiec... Forum samochodowe
pytanie o felgi ciê¿arowe - potrzebujê typowo szosowych -ma³a prêdko¶æ, du¿a no¶no¶æ na asfalt. Forum samochodowe
Odwieczne pytanie-jakie zarowki? - W dniu 2010-10-06 19:05, Kuczu pisze: > W dniu 2010-10-06 18:49, Koczis pisze: > >> 1. duuuuzo szersza kiera(juz szukam co podejdzie i bedzie choc... Forum motocyklistów
Nowe u¿ywane opony piszcz± - Za³o¿y³em nowe u¿ywane (;P) opony i piszcz± przy ruszaniu, hamowaniu i na zakrêcie jako¶ chyba za bardzo. Zbie¿no¶æ ustawia³em w... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks