Ja mam inn± propozycjê - nie mo¿na by by³o zainstalowaæ w ka¿dym aucie psa obronnego? Taki np. wilczur bêdzie bardziej skuteczny ni¿ jakikolwiek alarm, a i pog³askaæ siê da w³a¶cicielowi w czasie jazdy.
Rok temu ukradli mi Audi na parkingu przed centrum handlowym. W bia³y dzieñ!!! Kupi³em teraz BMW - nowe, prosto z salonu, wyda³em na tê maszynê FORTUNÊ. Jestem typem cz³owieka, który przywi±zuje siê do przedmiotów, a do samochodów szczególnie. Co zrobiæ, ¿eby znowu nie pa¶æ ofiar± z³odzieja? Jakie zabezpieczenia stosowaæ??? Nie chcê siê rozstawaæ z autem przedwcze¶nie, a w naszym kraju… sami wiecie…
Z góry dziêki za sugestie
Najskuteczniejsze jest ponoæ znakowanie samochodów takimi mikrocz±steczkami o wielko¶ci 0,4 milimetra. Nak³ada siê je na wszystkie czê¶ci pojazdu i dziêki temu samochód nie zostanie rozebrany i sprzedany na czê¶ci. Kto¶ z Was ma takie zabezpieczenie? Mówiê np. o czym takim jak to: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Hej
Najlepiej zainstalowaæ w aucie monitoring. Ja mam firmy PetSoft z Gdañska wersje Monitoring Standard. My¶lê,¿e to ¶wietne rozwi±zanie i chroni auto przed kradzie¿±,bo za ka¿dym razem gdy co¶ dzieje siê z samochodem otrzymujê sms-a. Kiedy¶ gdy by³am w pracy dosta³am wiadomo¶æ,¿e mój samochód jest w ruchu a powinien staæ na parkingu,zg³osi³am to na policjê i bardzo szybko odzyska³am autko. Genialne s± te urzadzenia
Hej
Te¿ mam monitoring firmy PetSoft i jestem zadowolony. Ceny s± przystêpne,[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]mo¿esz mieæ od 399z³ wiêc wed³ug mnie super Ja za³o¿y³em sobie i dziewczynie w³a¶nie ten standardowy bo kiedy¶ ukradziono nam auto. Teraz czujemy siê bezpieczniej
Monitoring GPS samochodu wydaje siê w tym przypadku zdecydowanie najlepsz± i zarazem bezpieczn± opcj±,która zast±pi nam z powodzeniem alarm. Pytanie tylko o cenê,piszesz o 400z³,wiêc to wydaje siê byæ jeszcze w granicach rozs±dku.
jakie zabezpieczenia przeciwkradziezowe - W dniu 2011-03-21 00:50, Olo pisze:
> On 2011-03-20 20:07, Tomasz Pyra wrote:
>
>> Nie chcia³bym robiæ instruktarzu.
>>
>> Ale zajrzyj pod...
Forum samochodowe
Zabezpieczenia. - Robert Rędziak
na: pl.misc.samochody napisal/la:
> Był tu swego czasu wielki flame, że są zabezpieczenia nie do
> ...
Forum samochodowe
Malowanie ca³ego samochodu jakie koszty? - Zastanawiam siê nad pomalowaniem ca³ego samochodu. Przy okazji usuniecie
drobnych wgnieceñ, ognisk korozji. Samochód ma lakier typu per³a...
Sprzeda¿ samochodu 0 jakie dokumenty - Czesc,
Mam zamiar sprzedac auto, kupione od handlarza (ale handlarz ma firme),
ktory sprowadzi³ je z Niemiec.
Pierwsza rejestracja w kraju...