Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-05-2012, 14:02
Bass
Member

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] sms przy kradzie¿y

10-27-2012, 09:38
pimpurdan
Senior Member

Ja mam inn± propozycjê - nie mo¿na by by³o zainstalowaæ w ka¿dym aucie psa obronnego? Taki np. wilczur bêdzie bardziej skuteczny ni¿ jakikolwiek alarm, a i pog³askaæ siê da w³a¶cicielowi w czasie jazdy.

10-28-2012, 14:11
Bass
Member

mo¿esz i taki alarm od samego ogl±danie juz sie odechciewa cudzej w³asno¶ci

11-23-2012, 06:43
m3e30
Junior Member

Poczytaj o ubezpieczeniach To chyba najlepsza forma [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

05-04-2013, 19:04
loor
Junior Member

:
Rok temu ukradli mi Audi na parkingu przed centrum handlowym. W bia³y dzieñ!!! Kupi³em teraz BMW - nowe, prosto z salonu, wyda³em na tê maszynê FORTUNÊ. Jestem typem cz³owieka, który przywi±zuje siê do przedmiotów, a do samochodów szczególnie. Co zrobiæ, ¿eby znowu nie pa¶æ ofiar± z³odzieja? Jakie zabezpieczenia stosowaæ??? Nie chcê siê rozstawaæ z autem przedwcze¶nie, a w naszym kraju… sami wiecie…

Z góry dziêki za sugestie

Najskuteczniejsze jest ponoæ znakowanie samochodów takimi mikrocz±steczkami o wielko¶ci 0,4 milimetra. Nak³ada siê je na wszystkie czê¶ci pojazdu i dziêki temu samochód nie zostanie rozebrany i sprzedany na czê¶ci. Kto¶ z Was ma takie zabezpieczenie? Mówiê np. o czym takim jak to: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

05-27-2013, 06:19
charlotte1991
Junior Member

Monitoring GPS

Hej
Najlepiej zainstalowaæ w aucie monitoring. Ja mam firmy PetSoft z Gdañska wersje Monitoring Standard. My¶lê,¿e to ¶wietne rozwi±zanie i chroni auto przed kradzie¿±,bo za ka¿dym razem gdy co¶ dzieje siê z samochodem otrzymujê sms-a. Kiedy¶ gdy by³am w pracy dosta³am wiadomo¶æ,¿e mój samochód jest w ruchu a powinien staæ na parkingu,zg³osi³am to na policjê i bardzo szybko odzyska³am autko. Genialne s± te urzadzenia

05-30-2013, 08:15
Bartosz
Junior Member

A ile kosztuje taki monitoring?

06-06-2013, 05:00
tom54
Junior Member

Hej
Te¿ mam monitoring firmy PetSoft i jestem zadowolony. Ceny s± przystêpne,[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]mo¿esz mieæ od 399z³ wiêc wed³ug mnie super Ja za³o¿y³em sobie i dziewczynie w³a¶nie ten standardowy bo kiedy¶ ukradziono nam auto. Teraz czujemy siê bezpieczniej

06-28-2013, 10:21
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Monitoring GPS samochodu wydaje siê w tym przypadku zdecydowanie najlepsz± i zarazem bezpieczn± opcj±,która zast±pi nam z powodzeniem alarm. Pytanie tylko o cenê,piszesz o 400z³,wiêc to wydaje siê byæ jeszcze w granicach rozs±dku.

« | »

na Forum Kierowców
thread
jakie zabezpieczenia przeciwkradziezowe - W dniu 2011-03-21 00:50, Olo pisze: > On 2011-03-20 20:07, Tomasz Pyra wrote: > >> Nie chcia³bym robiæ instruktarzu. >> >> Ale zajrzyj pod... Forum samochodowe
Zabezpieczenia. - Robert Rędziak na: pl.misc.samochody napisal/la: > Był tu swego czasu wielki flame, że są zabezpieczenia nie do > ... Forum samochodowe
Malowanie ca³ego samochodu jakie koszty? - Zastanawiam siê nad pomalowaniem ca³ego samochodu. Przy okazji usuniecie drobnych wgnieceñ, ognisk korozji. Samochód ma lakier typu per³a... Forum samochodowe
jakie s± zabezpieczenia antykradzie¿owe wymagane w allianz - witam, jak w tytule przy motocyklu warto¶ci 32.000. - ja mam teoretycznie trzy: - immobiliser fabryczny - blokada kiery j.w. - blokada tarczy... Forum motocyklistów
Sprzeda¿ samochodu 0 jakie dokumenty - Czesc, Mam zamiar sprzedac auto, kupione od handlarza (ale handlarz ma firme), ktory sprowadzi³ je z Niemiec. Pierwsza rejestracja w kraju... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks