Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-13-2011, 18:52
Patriots88
Junior Member

Witam ja te¿ ju¿ mam do¶æ tego z kretynia³ego lektora który nic tylko siê wym±d¿a a ciekawe jakimi prêdko¶ciami sam je¼dzi bo jak tak przestrzega przepisów to z Czêstochowy do sopotu jecha³ by 2,5 dnia ¿yczê pajacowi powodzenia

04-10-2011, 17:12
Patryk77771
Junior Member

Ja napiszê krótko, jak dla mnie "Uwaga pirat" jest najg³upszym programem jaki kiedykolwiek puszczano na TVN turbo. £ami± przepisy wszyscy, a robi± z tego sensacjê!

08-19-2012, 15:25
Sebring
Junior Member

To ja dodam jeszcze co¶ od siebie. Lektor jest chyba ma³p±, przyg³upem czytaj±cym tekst napisany przez innego przyg³upa.

Co do samych nieoznakowanych "radiowozów" ...
Ostatnio mia³em przyjemno¶æ ich spotkaæ na drodze do Mr±gowa. Nie, nie zatrzymali mnie ale po tym jak prowadzili swój "radiowóz" zastanawiam siê nad zamontowaniem kamer w swoim autku.

Kierowca nieoznakowanego "radiowozu" notorycznie ³ama³ przepisy ruchu drogowego na odcinku oko³o 2 km. Wyprzedzanie na "podwójnej", na pasach. Nie piszê ju¿ o przekraczaniu prêdko¶ci bo nie mog³em zmierzyæ ale na odcinku gdzie by³o ograniczenie do 70km/h a z tak± prêdko¶ci± siê porusza³em mieli co najmniej 120km/h.
Najlepsze by³o w "ich" wykonaniu wyprzedzanie - prawie na "trzeciego" (droga bez pobocza)
Ewidentnie ci "stró¿e prawa" stwarzali zagro¿enie na drodze. Tylko nikt o tym nie pisze bo siê chyba boicie tej naszej "policji".

Lektora TVN Turbo nie pozdrawiam i ¿yczê mu spotkania z ekip± "Uwaga Pirat".

« | »

na Forum Kierowców
thread
Uwaga pirat TVN Turbo - Witam Post raczej powinien i¶æ na pl.soc.prawo ale jest zwi±zany z samochodem. Ogl±da³em dzisiaj u kolegi program jak w temacie i... Forum samochodowe
TVN Turbo - Uwaga pirat - Witajcie Wczoraj przeszukuj±c sobie kana³ki, wpad³em akurat na "Uwaga Pirat" w TVN Turbo. By³ moment gdzie policjant wrêcza³ mandacik dwom... Forum samochodowe
Re: TVN Turbo - Uwaga pirat i uwagi ogolne - Użytkownik "inf" <us21@vp.pl> napisał w wiadomości news:g2jnao$ol8$1@nemesis.news.neostrada.pl... > > Taka już uroda naszej policji... Forum samochodowe
TVN Turbo - Uwaga pirat i uwagi ogolne - Lubie ten kanal i fajnie, ze w PL jest cos, czego nie ma w DE czyli kanalu stricte motoryzacyjnego :) Uwaga Pirat: obok zakupu kontrolowanego... Forum samochodowe
Re: TVN Turbo - Uwaga pirat i uwagi ogolne - In the darkest hour on 10 Jun 2008 16:22:00 GMT, 'Tom N' <news@int.dyndns.org.invalid> screamed: > >> Tak samo bêdzie w przypadku powrotu przez... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks