Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-05-2011, 12:21
krakauto
Member

Ludzie pisz± o tych wycieraczkach w samych superlatywach - [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Tymczasem ich cena na zakupach grupowych jest ¶miesznie niska. Warto je kupowaæ?

10-06-2011, 12:51
mentalista
Member

ja polecam takie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Valeo, jeszcze mnie nie zawiodly

09-07-2012, 12:44
marysia25p
Junior Member

:
ja polecam takie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Valeo, jeszcze mnie nie zawiodly

to marka wycieraczek ma jakie¶ znaczenie?
wycieraczki.pdf (16,3 , )

09-25-2012, 19:00
pimpurdan
Senior Member

tiaaa a ja mam valeo i niestety straszliwie piszcz± przez pierwsze kilka minut u¿ytkowania :/ Z drugiej strony i tak s± lepsze ni¿ no name z tesco, bo te to nawet nie wyciera³y wody...

09-27-2012, 10:31
Bass
Member

te¿ mam z Lidla ciekawe jak d³ugo chocia¿ oni chinoli tak nie sprzedaj± raczej firmy robi± konkretnie dla nich.

03-09-2015, 14:29
kamilmazur
Junior Member

Ja mogê poleciæ wycieraczki Alumatex. Mam takie u siebie i nie narzekam. S± solidne, wytrzyma³e, a do tego ³adnie wygl±daj±

03-11-2015, 06:51
Teka
Junior Member

ja kupujê BOSH i jestem z nich zadowolony. Co prawda koszt jest do¶æ wysoki ale na prawdê warto wydaæ na to ka¿dy pieni±dz

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jakie wycieraczki przedniej szyby? - Jakie wycieraczki przedniej szyby kupic: p³askie czy tradycyjne? Jakie firmy polecacie? Forum samochodowe
jakie Golf 4 rocznik 2003 ma wycieraczki przednie? - U¿ytkownik "eska" <eska@o2.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:iapeot$egq$1@news.dialog.net.pl... > Mam pytanie do znawców czy posiadaczy golfa 4... Forum samochodowe
jakie wycieraczki do Lanci Y 2003 ? - U¿ytkownik "hen" <wroclawrules@WYTNIJ.gazeta.pl> napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:i65dge$ha3$1@inews.gazeta.pl... > znajoma poprosi³a... Forum samochodowe
Jakie wycieraczki do Loganki z 2005 roku - Witam Nasta³ czas na wymianê wycieraczek. Ale mam dylemat. Dwukrotnie kupowa³em orygina³y - cena troszkê wysoka, ale nie do koñca by³em... Forum samochodowe
Jakie wycieraczki do Passata? - Witam Pytam, bo tyle ró¿no¶ci na rynku a cena nie zawsze idzie z funkcjonalno¶ci± i jako¶ci±? Co by¶cie polecili? Pozdrawiam WW... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks