Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-11-2011, 06:46
Czarek Daniluk
Go¶æ

Re: Jaki tani samochód dla siostry

W dniu 2011-06-03 19:36, to pisze:
> begin mz
>
>> Sprzedałem swoją astre 1 z 94 za 2 tysiące w dieslu.

>
> I w banku Ci je potem przyjęli, takie umorusane?
>

Nie umorusane tylko takie sprasowane ;P

Pozdrawiam !

06-12-2011, 17:45
Moto-Chemia
Junior Member

Z czê¶cmi do mazdy (mimo ¿e to z dalekiego wschodu) nie ma raczej problemu. wiêc nie ma co p³akaæ po prostu s± to auta rzadziej spotykane, ale wcale nie takie problemowe w serwisie a jak idê przez miasto i widzê, ¿e na 10 samochódów 5 to Golfy II to mi siê niedobrze robi ^^ owszem, Golfy dobre samochody, ale nasta³a moda, ¿e ka¿dy musi mieæ Golfa, bo to presti¿... no bez przesady

06-15-2011, 12:46
badylllek1993
Member

Jak na pierwszy w³asny samochód proponowa³bym Opel Corsa, silnik 1.2, bardzo wygodny. Jak dla dziewczyny w sam raz.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Samochód tani w utrzymaniu do 15 tys - Witam. Przymierzam siê do zakupu samochodu. Przede wszystkim bêdzie on wykorzystywany do jazdy po mie¶cie (dojazd do pracy, oko³o 50 km... Forum samochodowe
Jaki samochód dla hobbysty - tani, ³adnie brzmi±cy, mniej pospolity. - Witam wszystkich! Szukam jakiego¶ ciekawego, mniej pospolitego samochodu, który spe³ni jak najwy¿sz± liczbê z poni¿szych warunków: ... Forum samochodowe
Re: Samochod do 20 kPLN duzy tani - c.d - Ponizej dalem posta o wyborze auta do 20 tys nikt nie napisal nic o japoncach mam na mysli Honda Accord Toyote Avensis ewentualnie... Forum samochodowe
Samochód z lat 80'-90' naprawialny m³otkiem, tani, du¿y - jaki? :> - Witam! Czasem chodzi mi po g³owie pomys³ kupna takiego sztrucla i przerobienia go po swojemu, pewnie wyjdzie jaki¶ koszmarek ale w ramach... Forum samochodowe
Kupi³bym tani samochód - Witam Tak sobie wymy¶li³em, ¿e chcia³bym kupiæ tanio samochód taki, ¿eby ze 2 lata poje¼dziæ. mo¿e byæ co¶ nietypowego/ciekawego,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks