Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-14-2011, 19:11
phasola
Junior Member

Mercedes-benz, ile to pali?

Nie znam siê zbyt dobrze na samochodach, ale wpad³ mi w oko mercedes c180 z 1994r. Interesuje mnie ile takie auto pali benzyny, gazu lub ropy je¶li s± w dieslu?

« | »

na Forum Kierowców
thread
było bmw teraz jest opel - nie pali na zimnym (rano) pali na ciepłym - W dniu 24-08-2010 22:10, Jacek pisze: > U�ytkownik "Wampir Energetyczny"<administratorinternetu@gazeta.pl> napisa� > w wiadomo�ci... Forum samochodowe
sprzedam MERCEDES-BENZ 124D - Witam, na sprzeda¿ taki oto samochodzik MERCEDES-BENZ 124Diesel 1993r produkcji poj silnika 1997cm3 stan sredni cena 6500 z³ ... Forum samochodowe
Mercedes Benz SLK (R170) - Witam, szukam opinii i dobrych rad przy ewent. zakupie auta jak w temacie. Z wersji silnikowych, chodzi o 200 lub 230 kompressor (ze wskazaniem... Forum samochodowe
mercedes za duzo pali !!! - Witam ponownie Czy to jest normalne ze mercedes c klassa w202 220 cdi 102KM w automacie po miescie spala mi 10 litrow ropy a w trasie 8 litrow?... Forum samochodowe
Mercedes-Benz MB100D - POMOCY - auto firmowe, fajnie to smiga ale mam pytanka - znalazlem na desce rozdzielczej przy wskaznikach takie czarne pokretlo jak potencjometr czy cos-co... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks