Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-25-2011, 19:14
siemaeniu
Junior Member

Smile Mechanik elektryk Warszawa

Dobry mechanik elektryk z Ursusa, bardzo mi pomóg³ chyba jako jedyny, tel do niego 792004489 tani i solidny, polecam.

01-25-2011, 19:16
siemaeniu
Junior Member

Przepraszam za dubla, prosze tego posta skasowac.

« | »

na Forum Kierowców
thread
mechanik od turbosprê¿arki Warszawa-Lublin - Witam Bedê wdzieczny za podanie namiaru na jakiego¶ sprawdzonego mechanika od turbo w Warszawie, Lublinie lub gdzie¶ pomiêdzy (mieszkam... Forum samochodowe
Mechanik elektryk Warszawa - Dobry mechanik elektryk z Ursusa, bardzo mi pomóg³ chyba jako jedyny, tel do niego 792004489 tani i solidny, polecam. :D:) Forum samochodowe
Ruda Slaska - Kocybala - Klim - czy ktos sie moze wypowiedziec na temat tego teamyu mechanik/elektryk? - Ruda Slaska Kocybala - mechanik Klim - elektryk Grzebali komus cos w samochodzie? Udalo im sie cokolwiek naprawic? Jak napisze co u mnie... Forum samochodowe
[GwK] dobry mechanik-elektryk do Opla? - Witam. Kole¿anka w swoim Oplu Calibra 2.0 8v ma jakie¶ problemy z elektryk±. Samochód na wolnych obrotach czêsto ga¶nie (najbardziej... Forum samochodowe
elektryk/mechanik £ód¼ - Witam, wiem, ¿e to grupa motocyklowa a ja mam tylko skuterek :) ale mo¿e kto¶ z Was by podpowiedzia³ gdzie w £odzi mogê znale¼æ elektryka... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks