Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-30-2010, 17:20
limbio
Junior Member

Jakie Ubezpieczenie

W dziale ubezpieczeñ samochodowych OC AC itd jest strasznie du¿o opcji jak mo¿na wybraæ dobrze maj±c tak du¿o ró¿nych opcji mixów ofert ? Tu jest powa¿ny problem ale kto¶ wyszed³ z inicjatyw± i ogarn±³ sieciowy ba³agan o ubezpieczeniach [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

09-10-2010, 15:34
kama
Junior Member

Ciekawa strona, rzeczywi¶cie informacje o ubezpieczeniach s± pouk³adane tak, jak byæ powinny

09-22-2010, 19:40
limbio
Junior Member

zw³aszcza ¿e mia³em np wypadek nie wiem co robiæ 2 klikniêcia i mam odpowied¼ [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

10-22-2010, 12:48
netowiec
Junior Member

odkopiê stary temat, bo te¿ trafi³em na t± stronê, ogolnie jest kilka ciekawych informacji, ale nie moge znalezc nic o firmie Benefia - ma kto¶ tam mo¿e ubezpieczenie ? Znajomy poleci³ mi t± ofertê : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Cena wychodzi dosc dobra, zwlaszcza w stosunku do HDI, gdzie mam wlasnie AC. A w po³owie listopada konczy mi sie i zastanawiam siê czy gdzie¶ nie bêdzie taniej. Z tym, ¿e przy AC cena to nie wszystko. Nie chcê oszczedzac 20 z³ zeby potem miec jakies klopoty przy likwidacji. Tak wiec je¶li kto¶ ma opinie to z góry dziêki. Ewentualnie gdzie jeszcze mo¿ecie poleciæ AC ?

10-24-2010, 16:52
limbio
Junior Member

No proszê czyli takich serwisów troszkê jest pierwsze lody zosta³y prze³amane

11-09-2010, 13:07
volver
Member

Portal wspomniany przez Ciebie to jak widzê tak¿e mo¿liwo¶c skorzystania z opinii i porady eksperta co znacznie u³atwia komunikacjê i pozwala uzupe³nic swoje informacje z dziedziny ubezpieczeñ.

11-30-2010, 08:39
limbio
Junior Member

Tak jednak to ¿e mo¿emy siê kogo¶ poradziæ jest bardzo pomocne, sami wiemy jak to jest chocia¿ by ze zwyk³± burz± mózgów ile nowych pomys³ów siê pojawia

01-27-2011, 08:34
volver
Member

A na deser bana³, ale wielu o nim zapomina , a potem na ubezpieczyciela czêsto bezpodstawnie narzeka. Czytac OWU przed podpisaniem polisy.

01-27-2011, 09:25
limbio
Junior Member

Dok³adnie wiêc moim zdaniem najlepiej poradziæ siê eksperta, pó¼niej samemu poszukaæ opinii i dopiero po przeczytaniu co proponuj± co¶ kupiæ a i przy zakupie przejrzeæ uwa¿nie OWU

« | »

na Forum Kierowców
thread
Ubezpieczenie w Axa - Czy ma ktoÅ› u nich AC? ZadzwoniÅ‚em po zobaczeniu reklamy i wyliczyli mi dobrÄ… stawkÄ™. MajÄ… jakieÅ› ukryte minusy? --... Forum motocyklistów
ubezpieczenie - Jak najpro¶ciej ubezpieczyæ samochód od zniszczenia/uszkodzenia przez wandali? Jak wygl±da procedura "po niespodziance"? Dotychczas... Forum samochodowe
Ubezpieczenie OC - Wiem, ¿e by³ ju¿ ten temat poruszany na grupie bo gdzie¶, kiedy¶ o tym tu czyta³em ale przejrzeæ archiwum, jak dziennie jest taka masa... Forum samochodowe
ubezpieczenie AXA - witam, wracam do kraju po kilku latach za granica i musze przerejestrowac auto, po 'wywiadzie internetowym' wychodzi mi, ze AXA oferuje... Forum samochodowe
Ubezpieczenie OC - Koñczy mi siê ubezpieczenie OC z HDI Asekuracja, zastanawiam siê czy nie przeniesc gdzie¶ ubezpieczenia? w tym roku mia³em st³uczke z mojej... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks