W dziale ubezpieczeñ samochodowych OC AC itd jest strasznie du¿o opcji jak mo¿na wybraæ dobrze maj±c tak du¿o ró¿nych opcji mixów ofert ? Tu jest powa¿ny problem ale kto¶ wyszed³ z inicjatyw± i ogarn±³ sieciowy ba³agan o ubezpieczeniach [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
odkopiê stary temat, bo te¿ trafi³em na t± stronê, ogolnie jest kilka ciekawych informacji, ale nie moge znalezc nic o firmie Benefia - ma kto¶ tam mo¿e ubezpieczenie ? Znajomy poleci³ mi t± ofertê : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Cena wychodzi dosc dobra, zwlaszcza w stosunku do HDI, gdzie mam wlasnie AC. A w po³owie listopada konczy mi sie i zastanawiam siê czy gdzie¶ nie bêdzie taniej. Z tym, ¿e przy AC cena to nie wszystko. Nie chcê oszczedzac 20 z³ zeby potem miec jakies klopoty przy likwidacji. Tak wiec je¶li kto¶ ma opinie to z góry dziêki. Ewentualnie gdzie jeszcze mo¿ecie poleciæ AC ?
Portal wspomniany przez Ciebie to jak widzê tak¿e mo¿liwo¶c skorzystania z opinii i porady eksperta co znacznie u³atwia komunikacjê i pozwala uzupe³nic swoje informacje z dziedziny ubezpieczeñ.
Tak jednak to ¿e mo¿emy siê kogo¶ poradziæ jest bardzo pomocne, sami wiemy jak to jest chocia¿ by ze zwyk³± burz± mózgów ile nowych pomys³ów siê pojawia
Dok³adnie wiêc moim zdaniem najlepiej poradziæ siê eksperta, pó¼niej samemu poszukaæ opinii i dopiero po przeczytaniu co proponuj± co¶ kupiæ a i przy zakupie przejrzeæ uwa¿nie OWU
limbio
«
|
»
na Forum Kierowców
thread
Ubezpieczenie w Axa - Czy ma ktoÅ› u nich AC?
Zadzwoniłem po zobaczeniu reklamy i wyliczyli mi dobrą stawkę. Mają
jakieÅ› ukryte minusy?
--...
Forum motocyklistów
ubezpieczenie - Jak najpro¶ciej ubezpieczyæ samochód od zniszczenia/uszkodzenia przez
wandali? Jak wygl±da procedura "po niespodziance"? Dotychczas...
Forum samochodowe
Ubezpieczenie OC - Wiem, ¿e by³ ju¿ ten temat poruszany na grupie bo gdzie¶, kiedy¶ o tym tu
czyta³em ale przejrzeæ archiwum, jak dziennie jest taka masa...
Forum samochodowe
ubezpieczenie AXA - witam,
wracam do kraju po kilku latach za granica i musze
przerejestrowac auto, po 'wywiadzie internetowym'
wychodzi mi, ze AXA oferuje...
Forum samochodowe
Ubezpieczenie OC - Koñczy mi siê ubezpieczenie OC z HDI Asekuracja, zastanawiam siê czy nie
przeniesc gdzie¶ ubezpieczenia? w tym roku mia³em st³uczke z mojej...