Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-01-2009, 16:45
kml
Go¶æ

Re: Audi A3 1,9 TDI vs. Honda Civic VI 1,4 iS

U¿ytkownik "michawar" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl...
> Szukaj zadbanego A3 z silnikiem benzynowym 1.8T. My¶lê ¿e zadowoli Ciê
> pod
> wzglêdem prowadzenia, osi±gów, przestrzeni wewn±trz i wykonania.
> Pozdrawiam

Takie modele s± dostêpne obok stoiska ze ¶wiêtym graalem.

--
pozdrawiam
kml

08-01-2009, 16:45
kml
Go¶æ

Re: Audi A3 1,9 TDI vs. Honda Civic VI 1,4 iS

U¿ytkownik "michawar" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl...
> Szukaj zadbanego A3 z silnikiem benzynowym 1.8T. My¶lê ¿e zadowoli Ciê
> pod
> wzglêdem prowadzenia, osi±gów, przestrzeni wewn±trz i wykonania.
> Pozdrawiam

Takie modele s± dostêpne obok stoiska ze ¶wiêtym graalem.

--
pozdrawiam
kml

« | »

na Forum Kierowców
thread
Honda jazz czy civic? - Witam Chcia³bym skorzystaæ z waszej pomocy przy wyborze kupna autka. Mam zamiar dokonaæ zakupu samochodu g³ównie dla ¿ony(ja równie¿ bêdê... Forum samochodowe
Honda Civic - ile warta? - Witam, mam propozycjê zakupu autka, prosi³bym was o wycenê (mniej wiêcej) ile mo¿e byæ warta. Na sewrisach moto szuka³em ale nie znalaz³em... Forum samochodowe
Honda Civic 1,5 - problem! - Kolega ma Honde Civic 1,5 95r. Samochód nie chce czasami zapaliæ gdy silnik jest mocno rozgrzany! Zimny zapala bez problemu. W czym moze tkwiæ... Forum samochodowe
Honda civic klimatyzacja - witam moze ktos z was mial podobny problem co ja a dokladniej to w mojej hondzie ( civic z 96 5d ) zawodzi klimatyzacja, scieslej mowiac na biegu... Forum samochodowe
[NO] Pozdrowienia 24.07 Honda Civic - Pozdrawiam Kierownika czarnej Civic 3d NO6xxxx, który mykn±³ mnie dzisiaj w Olsztynie na pl. F.D.Roosevelta. Przepraszam za spó¼niony zaskok,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks