Najtañsze ubezpieczenie polisa OC AC na rynku jakie znalaz³em to AXA Direct. Jak mi przysz³o z PZU 1350z³ do zap³aty za OC z 5% zni¿k±, to mnie krew zala³a, kiedy rok wcze¶niej p³aci³em 1340!! Od razu zrezygnowa³em z tej ubezpieczalni i zaczê³em szukaæ czego¶ tañszego. No i chyba w tej chwili Axa to najtañsza ubezpieczalnia;
550z³. za rok!! Do tego dobra³em sobie 2 pakiety assistance: od po¿aru i pomoc w razie awarii; 650z³. Z tego drugiego ju¿ zd±¿y³em skorzystaæ, kiedy mi siê auto rozkraczy³o podczas wakacji- czeka³em godzinke na zadupiu i mia³em darmowe holowanie do mechanika. Moim zdaniem OC byle najtañsze, bo pieniêdzy w razie st³uczki i tak ze swojej nie dotanê.

wiêc g... mnie obchodzi reszta. Wszystko za³atwi³em nie wychodz±c z domu, wpisa³em tylko dane na stronie Axa (mo¿na te¿ telefonicznie) i po kilku dniach przysz³y papiery. Z AC nie korzystam, ale w przyszlym roku wezmê bo naprawdê razem z OC to tanio w porównaniu do konkurencji. Mo¿na te¿ powo³aæ siê na czyj¶ numer polisy, wtedy przy OC jest 50z³ zni¿ki, a przy AC 100z³. Ja o tym nie wiedzia³em przy zakupie polisy niestety.
PS. Je¿eli kto¶ nie ma znajomego w AXA mogê podaæ mój numer polisy - BA1211932/09