Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-26-2010, 08:37
Szczepan90
Junior Member

Najtaniej w AXA Direct

Najtañsze ubezpieczenie polisa OC AC na rynku jakie znalaz³em to AXA Direct. Jak mi przysz³o z PZU 1350z³ do zap³aty za OC z 5% zni¿k±, to mnie krew zala³a, kiedy rok wcze¶niej p³aci³em 1340!! Od razu zrezygnowa³em z tej ubezpieczalni i zaczê³em szukaæ czego¶ tañszego. No i chyba w tej chwili Axa to najtañsza ubezpieczalnia; 550z³. za rok!! Do tego dobra³em sobie 2 pakiety assistance: od po¿aru i pomoc w razie awarii; 650z³. Z tego drugiego ju¿ zd±¿y³em skorzystaæ, kiedy mi siê auto rozkraczy³o podczas wakacji- czeka³em godzinke na zadupiu i mia³em darmowe holowanie do mechanika. Moim zdaniem OC byle najtañsze, bo pieniêdzy w razie st³uczki i tak ze swojej nie dotanê. wiêc g... mnie obchodzi reszta. Wszystko za³atwi³em nie wychodz±c z domu, wpisa³em tylko dane na stronie Axa (mo¿na te¿ telefonicznie) i po kilku dniach przysz³y papiery. Z AC nie korzystam, ale w przyszlym roku wezmê bo naprawdê razem z OC to tanio w porównaniu do konkurencji. Mo¿na te¿ powo³aæ siê na czyj¶ numer polisy, wtedy przy OC jest 50z³ zni¿ki, a przy AC 100z³. Ja o tym nie wiedzia³em przy zakupie polisy niestety.

PS. Je¿eli kto¶ nie ma znajomego w AXA mogê podaæ mój numer polisy - BA1211932/09

04-07-2010, 09:11
grzeg1968
Junior Member

Wkrótce na moim blogu pojawi siê zestawienie ofert AC i OC. Jaki¶ czas temu porówna³em Assistnace, tak wiêc zainteresowanych zapraszam na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

04-18-2010, 14:52
volver
Member

inne produkty

Coraz lepszy wziêciem dla osób, których nie staæ na standardowe ac, staj± siê oferty okrojone lekko jak Minicasco, a te do¶wiadczone , dobre firmy, z solidnym zakresem je oferuj±.

04-18-2010, 14:57
kama
Junior Member

Z tego co ja czyta³am, to choæby w pzu mo¿na sobie wybraæ tylko niektóre elementy z oferty i w ten sposób stworzyæ sobie swój pakiet ubezpieczeniowy. Moim zdaniem bardzo dobra sprawa

04-18-2010, 15:00
volver
Member

oc

Zdecydowanie jest to korzystne rozwi±zanie bo kupujemy tylko to czego naprawde chcemy i potrzebujemy, a nie to co naf ubezpieczyciel narzuca.

04-26-2010, 09:51
kama
Junior Member

Fakt, w koñcu nie trzeba p³aciæ za co¶, z czego nie skorzystamy, na pewno wyjdzie taniej

04-28-2010, 09:56
grzeg1968
Junior Member

Zgadzam siê. Najwa¿niejsze, ¿eby dobrze dobraæ ofertê do swoich kryteriów. Szkoda tylko, ¿e porównywarki podaj±, tylko zbli¿one kwoty sk³adek np. OC. Ka¿deTowarzystwo Ubezpieczeniowe ustala inn± kwotê sk³adki, bo ka¿de z nich ustala inne czynnki ryzyka, tak wiêc niestety kwoty w porównywarkach nie s± takie same jak w rzeczywisto¶ci.

05-10-2010, 16:06
Tomek47
Junior Member

Tanie OC - zni¿ka

DLA UBEZPIECZAJ¡CYCH AUTO - KOD ZNI¯KOWY AXA

SPRAWD¬ ILE MO¯ESZ ZAOSZCZÊDZIÆ, OBLICZENIE SK£ADKI NA:
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Podaj±c nr mojej polisy

BA 1599526/00

uzyskasz zni¿kê 50zl na ubezpieczenie Twojego samochodu

Wybierz opcjê:

*Nie jestem klientem. Chce powo³aæ siê na numer polisy Klienta AXA*

b±d¼:
- zadzwoñ: 19522 - bezp³atna infolinia

Dzwoni±c wa¿ne jest aby¶ tak¿e poda³, ¿e chcesz siê powo³aæ na nr polisy znajomego
BA 1599526/00 bo tylko wtedy dostaniesz zni¿kê.

AXA obdarowuje obydwie strony. Ty otrzymasz zni¿kê przy zawieraniu polisy a ja bon.

05-18-2010, 12:50
ubezpieczenie_oc_ac
Junior Member

Polecam ubezpieczenie w AXA DIRECT. Przejrzysty i nied³ugi kalkulator, bardzo uprzejmi i pomocni doradcy na infolinii.
Dodatkowo powo³uj±c siê na numer polisy AC1441907/00 otrzymasz zni¿kê:
50z³ na ubezpieczenie OC
100 z³ na pe³ny pakiet (OC+AC)
Szybka i uczciwa likwidacja szkód.
Polecam!

05-30-2010, 22:38
kashmir
Junior Member

Jak zale¿y ci na SZYBKIEJ likwidacji szkód,
to najlepiej zg³aszaæ j± drog± internetow±

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks