Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-20-2010, 12:33
limbio
Junior Member

No tak ¿eby¶my nie przegapili takich nowinek jak± na przyk³ad jest plan na ¿ycie czy karta pomoc. ¦ledz±c media zawsze mamy ¶wie¿e informacje.

03-24-2010, 05:40
doral
Junior Member

Ja wy¶ledzi³am, ¿e mo¿na wygraæ kartê pomoc w konkursie, który jest na mikroblogu za³o¿onym przez PZU, ju¿ wys³a³am jedna fotkê z nietypowej sytuacji na drodze, zobaczymy czy bêdê mia³a szczê¶cie

03-29-2010, 19:02
limbio
Junior Member

Fajna sprawa a karta pzu dla firm tez jest do zdobycia ? Wiesz co¶ o tym ?

04-01-2010, 19:50
doral
Junior Member

Tego to nie wiem, ale za to wiem ¿e tym razem szczêscie mi nie dopisalo wygra³y inne osoby, teraz bedê has³o wymyslaæ , do skutku a¿ karta bêdzie moja

04-18-2010, 14:55
kama
Junior Member

Masz zaciêcie
Koszt karty jest w³a¶ciwie ¶miesznie niski, tak¿e nawet jak nie wygrasz to kupuj±c nie stracisz

07-26-2010, 20:23
volver
Member

Heh dok³adnie , te kilkadziesi±t z³otych za tak szeroki zakres pomocy warto daæ, jedno skorzystanie i karta siê zwraca.

07-28-2010, 17:12
orangon
Junior Member

je¶li siê nie wygra po wielu próbach, to mo¿na siê zdenerwowaæ z drugiej strony samo ubezpieczenie nie jest tak drogie je¶li to tylko kilkadziesi±t z³otych.

Ja te¿ zaczynam byæ zwolennikiem OC/AC. Im d³u¿ej je¿d¿ê, tym mam wra¿enie, ¿e coraz wiêcej wariatów jest na ulicach.

08-02-2010, 15:49
doral
Junior Member

Ja to jestem zwolenniczk± AC odk±d mo¿na je sobie dowolnie konfigurowaæ i p³acê tylko za to czego najbardziej potrzebujê.

« | »

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks